Tatilin en keyiflisi, Sirene Belek'te...

Ramazan’ın bitişiyle yeniden başlayan tatil sezonu, son planlarını yapmak isteyenleri tatlı bir telaşa yöneltti. Özellikle çalışan kesim, yılın son dinlencesine hazırlık yapmaya başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tatilin en keyiflisi, Sirene Belek'te...

Sadece deniz-kum-güneş tatili yaparak dinlenmek değil, aynı zamanda eğlenmek, spor yapmak, kişisel bakımıyla ilgilenmek, keyif çatmak, kendini şımartmak, hatta çocuklarıyla aktivite dolu, güvenli, doyasıya zaman geçirmek isteyenleri Sirene Belek Hotel, birbirinden farklı sürprizleriyle Antalya’ya bekliyor.

Türk Turizminin rivierası olarak kabul edilen, doğal dokusu ve sahil şeridinin büyüsünü fazlasıyla hissettiren, Belek turizm merkezinin belki de en güzel yerine kurulan Sirene Belek Hotel, büyülü bir yaz tatili için kapılarını misafirlerine aralıyor. Konuklarının yaşam alanlarına önem veren, modern ve estetik mimarisi ile ön plana çıkan tesis, yeşilin tüm tonlarını görebileceğiniz doğal bitki yapısı, konforu, ferahlığı, geniş ve huzurlu mekânlarıyla rahatlığına düşkünler için her türlü detayı içeriyor.

Misafirleri için Eylül ayını “kişisel bakım zamanı” ilan eden Otel, bu ay içerisinde kendilerini tercih ederek konaklayan herkese paralı SPA hizmetlerinde yüzde 20 indirim uyguluyor. Sağlık ve bakım hizmetlerini artıran Sirene’de uzmanlar eşliğinde yapılan nefes terapileri de ilgi çekiyor. Nefesin açılmasına, bununla birlikte zihinsel ve duygusal olarak arınmaya yardımcı olan nefes seansları, geçmişten taşınan negatif duygu ve düşünceleri pozitife dönüştürüyor; böylece misafirlerin kendisini daha iyi, mutlu, huzurlu, sakin ve dingin hissetmesini sağlıyor.

Odaları, süitleri ve villaları konforlu ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşatmak üzere kurgulanan Sirene Belek Hotel’in en küçüğünden büyüğüne tüm odalarında rahatlık ve ferahlık öne çıkıyor. Dinlence ve eğlence imkanları, farklı mutfaklardan oluşan restoranları, çocuklar için özel kulübü ile beğeni toplayan Sirene Belek Hotel, eğlence, çocuklarla beraber mutlu bir tatil, balayı için deniz kızları Sirene’lerden haberler taşıyor. Yenilenen kimliğiyle herkese rahat bir tatil ile çeşitli olanaklar sunan tesis, hemen yanı başındaki Antalya Golf Kulübü, yeşil alanları ve geniş havuzları ile Antalya-Belek’in en iyi, samimi tatil noktası olmaya aday.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.