Tatilbudur'dan Kurban Bayramı'na özel tatil rotaları

Yol hazırlığında olanları, Tatilbudur.com’da farklı bütçelere uygun tatil ve tur alternatifleri bekliyor. 4 ay erteleme, koşulsuz iptal hakkı ve ödeme kolaylıkları ile yaz tam gaz devam ediyor.

29/06/2022 19:44
Tatilbudur'dan Kurban Bayramı'na özel tatil rotaları

Yurt içinde ve dışında birbirinden farklı turizm beldelerinde keyifli bir tatil deneyimlemek isteyenler; Kurban Bayramı tatilini değerlendirerek yeni bir rota planlıyor. Yol hazırlığında olanları, Tatilbudur.com’da farklı bütçelere uygun tatil ve tur alternatifleri bekliyor. 4 ay erteleme, koşulsuz iptal hakkı ve ödeme kolaylıkları ile yaz tam gaz devam ediyor.

Tatilbudur.com; Kurban Bayramı’nı keyifli bir tatilde geçirmek ve bu tatili kendi izinleriyle birleştirerek uzatmak isteyenleri yeni keşiflere davet ediyor. Neredeyse bütün tatilcilerin ilk planlarında yer alan Alanya, Kemer, Side, Bodrum, Kuşadası, Marmaris, Didim, Belek ve Fethiye mavi bayraklı plajları ve berrak suları ile yeni misafirlerini bekliyor. Yılın en canlı ve hareketli olduğu zamanlarında olan Akdeniz ve Ege tüm cazibesini kullanarak kendi zamanlarını yaşıyor.

Farklı damak tarzlarına uygun gurme durakları

Farklı damak tarzlarına uygun gurme duraklarında yeme-içme şöleni, canlı müzik performansları ve rengarenk su oyunlarıyla unutulmaz bir beach, en hit şarkıların çalındığı ve popüler Dj’lerin performansları ile eğlence ve samimi otelleriyle konforlu bir tatil deneyimi sunuyor.

Tüm bu deneyimler farklı bütçelere uygun konaklama alternatiflerinde 4 ay erteleme, koşulsuz iptal hakkı ve farklı ödeme kolaylıkları ile birlikte sunuluyor.

Konaklamalarda temmuz ayına özel fırsatlar

Her zevk ve bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunan Tatilbudur.com Temmuz ayına özel yeni bir kampanya ile tatilseverleri mutlu etmeyi hedefliyor. 4 gece, 5 gün çift kişilik bir tatil için 10.000 TL ve altında bütçelerle misafirlerini selamlayan marka aynı zamanda 0-12 yaş arası 1 çocuk ücretsiz avantajı ile ebeveynlerin tatil ekonomisine de katkıda bulunmayı hedefliyor. Kampanya bayram ve özel dönemler hariç Temmuz ayı boyunca geçerli olacak.

Temmuz ayında Antalya müziğe doyuyor

Turizm cenneti Antalya Temmuz ayını çok hızlı bir konser maratonu ile karşılıyor. Bölgedeki otellerin sahnelerini dolduracak değerli sanatçıların yanı sıra birçok sanat etkinliğine ev sahipliği yapacak tarihi açık hava sahneleri tatilde müziğe doymak isteyenlere keyifli anlar yaşatacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.