'Tatil Aşkına' erken rezervasyon

Touristica’dan yurtiçi, yurtdışı ve kültür turlarında %40’a varan indirim fırsatıyla, 2012 yılı ilk dönem erken rezervasyon kampanyasını başlattı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
'Tatil Aşkına' erken rezervasyon
Touristica Seyahat Acentası “Tatil Aşkına” sloganıyla, 2012 yılı erken rezervasyon kampanyasına başladı. 12 Aralık 2011 ile 02 Ocak 2012 tarihleri arasını kapsayan ilk dönem erken rezervasyon kampanyasında, %40’a varan özel indirim oranları bulunuyor.
Yurtiçinde Ege ve Akdeniz’deki markalı tatil köyü ve otellerin yanı sıra, yurtdışı ve uçaklı kültür turlarında da, büyük avantajlar ve çok özel fırsatlar sunuluyor.
Yurtdışı ve uçaklı kültür turları, Pegasus Havayolları tarifeli seferleri ile gerçekleşiyor. Yurtdışında Paris, Roma, Amsterdam, Londra, Viyana, Beyrut, Bükreş, Üsküp, Klasik İtalya turları ile; uçaklı kültür turlarında, Karadeniz, GAP, Kilikya, Kapadokya, Pamfilya, Likya gibi geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.
 
Kesintisiz iptal fırsatıyla, para iadesi sağlanıyor
 18 yıldır müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, ülkemizin lider seyahat acentalarından Touristica, yurtiçinde erken rezervasyon sigortası karşılığı 72 saate kadar kesintisiz iptal olanağı veriyor. Yurtdışı ve kültür turlarında ise, sigorta gerekmeksizin tatil başlangıcından 15 gün öncesine kadar, kesintisiz iptal olanağını sunuluyor. Yurtiçi, yurtdışı ve kültür turlarında kesintisiz iptal fırsatı ile, tüketiciye ödediği paranın tamamı iade ediliyor.   
Ayrıca yurtdışı turları; kişi sayısına bakılmaksızın gerçekleştiriliyor, yurtdışı konaklamaları merkezi otellerde sağlanıyor ve 2012 yılı ilk dönem erken rezervasyon kampanyasında yurtdışında %25’e varan indirim fırsatı bulunuyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.