Taşyapı’dan, turizme 600 Milyon Euro’luk yatırım...

Hilton Worldwide Türkiye Otelleri'nin yeni beş yıldızlı şehir oteli "Doubletree by Hilton Istanbul-Moda", Taşyapı güvencesiyle kapılarını hizmete açtı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Taşyapı’dan, turizme 600 Milyon Euro’luk yatırım...

Anadolu yakasının ilk 5 yıldızlı Hilton Worldwide markalı oteli olma özelliğini taşıyan Doubletre by Hilton Istanbul-Moda’nın yatırımcısı Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “80 Milyon Euro yatırımla açtığımız bu otel, hayata geçireceğimiz otel zincirinin ilk halkası. Bunun dışında yurt içi ve yurt dışında toplam 6 otel yatırımımız daha olacak” dedi.

 
Anadolu yakasının ilk beş yıldızlı Hilton Worldwide markalı oteli  by Hilton Istanbul -  Moda kapılarını ziyaretçilerine açtı.  Doubletree by Hilton Istanbul- Moda, samimi, konforlu, sıcak tarzı ve Kadıköy - Moda’da ulaşım ağlarının merkezinde yer alan konumuyla Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası olacak.
 
Türk turizmine 600 Milyon Euro’luk yatırım yapmayı hedeflediklerini belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı; “ Bu otel, yapmayı planladığımız otel zincirinin ilk halkası. Bunun dışında yurt içi ve yurt dışında toplam 6 otel yatırımımız daha olacak” dedi. 
 
Anadolu Yakası’nın kalbinde...
 

Otelin ulaşım noktalarının merkezinde olduğunu belirten Doubletree by Hilton Istanbul-Moda Genel Müdürü Yalçın Aydın otelin lokasyon avantajını şöyle anlattı: “Doubletree by Hilton Istanbul-Moda, vapur ve deniz otobüsü iskelelerine, İstanbul’un her iki havaalanına, metrobüs - otobüs duraklarına, taksi ile tren istasyonlarına ve Boğaz Köprüsü’ne olan yakınlığı ile kolay ulaşılabilir ve merkezi bir konuma sahip. Otelimiz şehir oteli olarak sadece iş ve sanat dünyasının değil aynı zamanda Modalıların da uğrak yeri olacak. Moda’nın değerine değer katmaya geldik” dedi.

 
Her detay düşünüldü...

 

Yalçın Aydın; otelde küçük farkların büyük değerlere dönüştüğü belirterek, “Otelde konuklar seyahatlerinin yorgunluğu atarak ödül niteliğinde bir deneyim yaşıyorlar. Evlerinden uzakta ama evlerinin rahatlığı ve sıcaklığı ile karşılanıyorlar. Lüks çarşaflar, kaz tüyü yorgan ve jumbo yastıklar, ergonomik masa sandalyeler, ücretsiz internet ve otopark hizmetimiz konuklarımızı evlerindeki gibi hissetmeleri için düşünülmüş küçük detaylardan sadece birkaçı...” dedi.

 

Odaların tamamına yakını deniz manzaralı...

 
Doubletree by Hilton Istanbul Moda’da tamamına yakını eşsiz deniz manzarasına sahip 70 standart, 139 deluxe, 10 corner, 19 junior suit, 8 suit ve 1 kral dairesi olmak üzere 247 oda yer alıyor. Ayrıca otelin terasındaki havuz hem gündüzleri hem de geceleri muhteşem deniz manzarası eşliğinde keyifli anlar sunuyor. Oda fiyatları ise konumuna ve özelliklerine göre 150 Euro ile 2 bin 500 arasında değişiyor. 

1980’lerden bu yana kurabiye geleneği

 

Konuklar otele adımlarını attıkları anda Doubletree by Hilton otellerine özgü bir imza olan; efsanevi parça çikolatalı kurabiyesini tatma fırsatı da buluyor. Konukseverliğin bir göstergesi olan parça çikolatalı kurabiyeler, Doubletree by Hilton otellerinde 1980’lerin başında sunulmaya başlandı. Şimdiye kadar ise 200 milyon kurabiye seçkin konuklara ve müşterilere dağıtıldı. 1995’te markanın gizli tarifini korumak için Nashville merkezli Christie Cookie Şirketi’den hizmet aldı. Bu sayede her oteline aynı lezzetli ulaştırmanın yolu bulundu.

 
Gece saat 24’e kadar açık SPA...
 

Doubletree by Hilton Istanbul-Moda’nın diğer bir farklılığı ise  konaklayan misafirlerine sağladığı 24 saat açık olan fitness hizmeti ve saat 24’e kadar açık olan SPA merkezi. Masaj odasından, Türk hamamına, kapalı yüzme havuzundan, sauna ve buhar odalarının yanı sıra Precor marka fitness salonu  ve pilates programlarına kadar Doubletree by Hilton Istanbul Moda misafirlerine ve fitness üyelerine dünyaca ünlü masajları deneyimleme imkanı sunuyor.

Anadolu Yakası’na ev sahipliği yapacak

 

Doubletree by Hilton Istanbul Moda, uluslararası iş ve sanat dünyasının buluşma noktası olma özelliğinin yanında sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. Sanatçılar, yazarlar ve işadamları ile sivil toplum örgütlerinin de etkinliklerini bu otelde gerçekleştirmeye davet eden Aydın, “Moda - Kadıköy halkının da yeni buluşma noktası da burası olsun, sanat etkinliklerine, sergilere de ev sahipliği yapalım ” dedi. 

 

Nesli tükenmekte olan ağaçlar isimleriyle yaşatılıyor...

 

Doubletree by Hilton Istanbul Moda’da toplantı salonlarına nesli tükenmekte ve özel anlamları olan ağaçların isimleri (Defne, Lotus, Ardıç, Sekoya v.b ) verilerek bu soruna dikkat çekiliyor. Doubletree by Hilton markası dünya çapında ağaçların korunmasına önem vererek bu doğrultuda bir çok sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.