Talha Çamaş TÜRSAB’ın Onursal Başkanı oldu

TÜRSAB Eski Başkanlarından Talha Çamaş,TÜRSAB 24'üncü Genel Kurulu’nda oy birliği ile TÜRSAB’ın ‘Onursal Başkanı’ olarak ilan edildi.

30/11/2019 21:21
Talha Çamaş TÜRSAB’ın Onursal Başkanı oldu

Bugün İstanbul Kongre Merkezi (ICC) Harbiye Oditoryumu’nda gerçekleştirilen TÜRSAB 24. Olağan Genel Kurulu’nun öğleden sonra yapılan ikinci oturumunda TÜRSAB Eski Başkanı Talha Çamaş’ın ‘Onursal Başkan’ olarak ilan edilmesi oylanarak kabul edildi.

Talha Çamaş kimdir?

Kongre turizmi alanında Türkiye’de uzmanlaşan ilk yönetici olan Memnun Talha Çamaş, 1950’de İstanbul’da doğdu. Darüşşafaka Lisesi’nden 1969’da mezun olan Çamaş, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. Çamaş, 1971’de turizm sektörüne girdi, 1981’de ortağı ve yönetim kurulu başkanı olduğu Visitur AŞ’yi kurdu.

HABİTAT II, AGİT, 10. Dünya Kulak Burun Boğaz Kongresi, Dünya Satranç Olimpiyatları, NATO Zirvesi dahil olmak üzere birçok ulusal ve uluslararası kongre, sempozyum ve toplantının yönetiminde bulunan Çamaş, 1993-1999 yılları arasında Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Turizm Seyahat Acenteleri Vakfı (TURSAV) ile UKTAŞ AŞ Başkanlığı, İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Kurucu İcra Kurulu Üyeliği yaptı.

Abdi İpekçi Türk-Yunan Dostluk ve Barış Ödülü ile Fransız Turizm Altın Madalya Ödülü’nün sahibi Çamaş’ın çeşitli makale ve deneylerini topladığı “Dönence” adlı bir kitabı bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.