Taksim The Madison Hotel'den, müşterilere cepten güvenlik...

Taksim The Madison Hotel müşterilerinin güvenliği için İngiltere’nin başkenti Londra’da Marriott ve The Madison otellerinin uyguladığı Global Mobil Güvenlik Sistemi’ni hayata geçiriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Taksim The Madison Hotel'den, müşterilere cepten güvenlik...

The Madison Hotel Genel Müdürü Ali İmdat Uçar, müşterilerin cep telefonlarına yüklenen sistem sayesinde İstanbul’un neresinde olurlarsa olsunlar bulundukları noktaya, acil durum hallerinde,  9 ayrı dilde güvenlik ve yardım hizmeti ulaştırma sistemini hayata geçirdiklerini söyledi.

Türkiye de hizmet vermeye başlayan Global Mobil Güvenlik Sistemi, Securemyway ,ile anlaşma yaptıklarını belirten Uçar, müşterilerine ülkelerine döndükten sonra bile dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar aynı hizmeti gönderebildiklerini söyledi. Şehrin kalabalık ortamında “Artık müşterinin kaybolmasına son” verecek olan sistem küçük bir ücret karşılığı müşteriye hizmet sunuyor ve dünyanın önemli arama motoru Google ile işbirliği içinde çalışıyor.

Telekomunikasyon kurulundan iznin çıkması ile beraber tüm telefonlarda hizmet vermeye başlıyor.  Şimdilik GPS özelliği olan cihazlara satış yapabiliyor. Nokia-Samsung-Sony Ericsson-Blackberry markalarında geniş bir şekilde bulunuyor. Securemyway Mobil Güvenlik Hizmetleri web sitesi üyeleri 7 gün 24 saat acil durum hizmeti veriyor. Cep telefonundan tek bir tık ile bulunduğu bölgede en yakın polis merkezi ve sağlık merkezi ile irtibata geçiliyor.

Yabancı bir ülkede karşılaşılan kaza, hırsızlık, kaçırılma, kaybolma gibi zor durumlarda kendi dilinde acil yardım hizmeti alabiliyor. Yolculuklarda ve iş seyahatlerinde  her an, her yerde kişisel güvenliği arttırıyor. Bu şekilde sevdikleriniz ve kendinizi güvence altına alarak en yakın ihtiyaç olan yerlerin konum bilgilerine ulaşılıyor.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.