Tadım ustalarından lezzet ustalarına tam not

Gastronomi sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Paris Merkezli Chaine des Rotisseurs Derneği’nin Antalya üyeleri ve misafirlerinin katıldığı geleneksel Gala yemeği, Rubi Platinum Sign Hotel ev sahipliğinde Alanya’da gerçekleşti.

07/06/2023 11:18
Tadım ustalarından lezzet ustalarına tam not

Tadım ustalarını buluşturan Gala yemeği öncesinde dernek üyelerine bir kokteyl verildi. Tadım ustalarına daha sonra Executive Chef Mehmet Emin Yarar, Sous Chef Hüseyin Kaygusuz ve Sous Chef Remzi Demir tarafından hazırlanan özel tasarlanmış menü sunuldu. Menüde yer alan, Deniz Ürünleri Çorbası, Çıtır Ördek Göğsü, Bahar Filizleri Salatası, Pastırmalı Dana İliği, Tahin ile tatlandırılmış Orman Meyveli Sorbe, Kara Agnus Sığır Yanağı, Fransız usulü hazırlanmış Gül Aromalı, Taze Orman Meyveli Sostan oluşan lezzetli yemekler ve yemeklerle eşleştirilen içecekler, Chaine des Rotisseurs derneği Antalya üyeleri ve misafirlerinden tam not aldı.

Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı M.Nihat Tümkaya, derneğin geleneksel Gala yemeğine katılarak destek veren Rubi Platinum Sign Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Karaca, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karaca, İşletmeler Müdürü Birol Coşkun ve eşleri ile Otel Genel Müdürü Mehmet Erolçevik’e ev sahipliği ve Gastronomiye olan katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı M. Nihat Tümkaya ve dernek Yönetim Kurulu üyeleri, mesleki tecrübe, vizyon ve el becerileri ile dernek üyeleri ve misafirleri için en iyi lezzetleri ve görselleri hazırlayıp sunan Executive Chef  Mehmet Emin Yarar, Sous Chef Hüseyin Kaygusuz, Sous Chef Remzi Demir ve umut veren genç mutfak ekibine, yemekleri sırasına göre ritüellik bir sunumla masalara ulaştırma yönetimini gerçekleştiren Yiyecek ve İçecek Müdürü Rıdvan Yılmaz, Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcısı Hakan Özkul, Restaurant Şefi Kayhan Aydoğdu ve servis ekibine Yönetim Kurulu adına teşekkür ederek derneğin plaketlerini sundular.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.