Swissôtel The Bosphorus İstanbul'da ilk Türk Otel Müdürü

Swıssôtel The Bosphorus İstanbul’un Odalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özkan, Otel Müdürlüğü’ne atandı.

15/02/2019 15:06
Swissôtel The Bosphorus İstanbul'da ilk Türk Otel Müdürü

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul her alanda yenilikler yapmaya ve ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda ilk Türk Genel Müdürü Uğur Talayhan’ın göreve gelmesinden sonra, Ahmet Özkan da Swissôtel The Bosphorus’un ilk Türk Otel Müdürü olarak göreve atandı.

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra başarılı meslek yaşamına Hilton Konya’nın açılış ekibiyle başlayan Özkan, Hilton Parksa’da Gelirler Müdürü olarak çalıştıktan sonra Conrad İstanbul’da Gelirler Müdürü olarak görev aldı.  Sonrasında ise Hilton İmperial Dubrovnik Oteli’ne Gelirler Direktörü olarak kariyerine devam etti.

Swissôtel ekibine ilk olarak Swissôtel Grand Efes İzmir’de katıldı

Başarıları ve deneyimleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren Özkan, Swissôtel ekibine ilk olarak Swissôtel Grand Efes İzmir’de Satış ve Pazarlama Direktörü olarak dahil oldu. Eylül 2013 yılında ise, Swissôtel The Bosphorus İstanbul’a Satış ve Pazarlama Direktörü pozisyonuna transfer oldu. Kasım 2017’den beri Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da odalardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alıyordu.

Bugüne kadar farklı şehirlerde üstlendiği lüks konaklama sektöründeki tecrübeleriyle başarılı çalışma hayatına devam eden Özkan, artık Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un Otel Müdürü olarak görev yapacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.