Susona Bodrum yeni sezonu açtı

Susona Bodrum, Nisan – Mayıs aylarına özel birbirinden cazip üç farklı konaklama paketi ile bahar tatiline heyecan katıyor.

20/04/2021 18:13
Susona Bodrum yeni sezonu açtı

Şehirden uzakta sürprizli bir hafta sonu kaçamağı yaşamak isteyenlere “Suit Exclusive”, uzun dönem konaklamak isteyenlere “Long Term”, gastronomik bir deneyim arayanlara ise ‘’DeliciouStay’’ paketleri ile İlkbahar’da eşsiz bir Ege deneyimi vadediliyor.

Hilton’un lüks koleksiyon markası LXR Hotels & Resorts ailesinin dünyadaki dördüncü oteli Susona Bodrum’da yeni sezon başladı. Adını, Türk mitolojisindeki şarkı söyleyen neşeli deniz kızlarından alan Susona Bodrum, Nisan – Mayıs aylarına özel sunduğu üç farklı konaklama paketi ile Ege kıyılarını bu yıl da eşsiz bir tatil deneyimi ile buluşturuyor.

İlkbahar’da sürprizlerle dolu bir hafta sonu kaçamağı 

İlkbahar’da sürprizlerle dolu bir hafta sonu kaçamağı için Susona’nın huzur dolu atmosferinde “Suit Exclusive” paketi ile kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Isıtmalı özel havuzlu süitlerde gün boyu keyif yapıp, Spa Soul’ün 25 dakikalık birbirinden dinlendirici ve arındırıcı masajları ile her gün kendinizi yenileyebilirsiniz. Hem romantik hem de huzurlu bir hafta sonu kaçamağı yaşamak isteyenlere özel “Suit Exclusive” paketi oldukça cazip başlangıç fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Nisan ve Mayıs aylarında Bodrum’un keyfini uzun dönem yaşamak isteyenler için ise “Long Term” paketi devreye giriyor. 30 günlük konaklamalar için hazırlanan paket ilhamını, “Evden Uzakta Ev” konseptinden alıyor. Bodrum’un en güzel zamanını unutulmaz Susona deneyimi ile evden uzakta lüks bir ev deneyimi ile yaşamak isteyenlere bu özel konaklama paketi öneriliyor. Çift yön havaalanı transferi ve çok sayıda ayrıcalıklar sunan “Long Term” paketi de oldukça cazip fiyatı ile şaşırtıyor.

Bir diğer paket de gastronomik bir deneyim yaşamak isteyenler için

Nisan – Mayıs dönemine özel sunulan bir diğer paket ise gastronomik bir deneyim yaşamak isteyenler için ‘’DeliciouStay’’. Yarım pansiyon konaklama paketi ‘’DeliciouStay”, Susona Bodrum’un birbirinden özel restoranlarında Bodrum Yarımadası’nın en gurme lezzetlerini tatma imkanı sunuyor. Üç farklı lezzetten oluşan akşam veya öğle yemeği ve lokal malzemelerden titizlikle hazırlanan nefis Susona Bodrum kahvaltısı... Gurme bir deneyim sunan bu paket de yine bahara özel fiyatlarla lezzet tutkunlarını Susona’ya bekliyor.

Susona, Ezi’nin imza kahvaltı menüsünden, öğlenleri Frankie Beach Club’ın güçlü “power lunch” larına, akşamları ise mikro lokal mutfağa sahip Malva’nın gurme lezzetlerine kadar kaliteli yemek tutkunlarına, özel gastronomik bir deneyim paketi sunuyor.  Yüksek standartları ile öne çıkan Susona Bodrum; yeme ve içmede gurme lezzet anlayışı, kaliteli eğlencesi, lokal ürün kullanımı, doğayla iç içe geniş sosyal mesafe alanları, kendine özel havuzlu bağımsız villaları ve kusursuz hizmet anlayışı ile farklılaşıyor.

Şehirden kaçmak isteyenler Susona Bodrum’a koşuyor 

Şehirden kaçmak isteyenler Susona Bodrum’un keyifli atmosferinde huzurlu bir hafta sonu tatilini doyasıya yaşayabilir, yaza unutulmaz bir başlangıç yapabilirler. Bodrum Yarımadası’nın panoramik manzarasına sahip Ezi’de gün boyu nefis lezzetleri tadabilir, lokal ve gurme bir mutfağa sahip Malva’da keyifli akşam yemeklerini deneyimleyebilirler.

Mayıs’tan itibaren ise Frankie Beach Club’ta gün boyu “Power Lunch” konsepti ile uzun ve eğlenceli öğle yemeklerinin tadına varabilirler. Yaza yenilenerek girmek isteyenler ise Spa Soul’ün birbirinden farklı spa ve bakım ritüellerinden faydalanabilirler.

Deniz dalgalarından ilham alan mimari

Yaşattığı eşsiz tatil deneyimi ile Hilton’un lüks koleksiyon markası LXR Hotels & Resorts konseptine dair ipuçları veren Susona Bodrum; deniz dalgalarından ilham alan mimarisi ile Bodrum Yarımadası’nın en özel adresleri arasında bulunuyor. Susona, deniz manzaralı farklı boyutlarda 76 odası, suiti ve kendine ait özel havuzlu, bahçeli 4 - 7 odalı villaları ile deniz ve doğayı keyifli bir atmosferde buluşturuyor. Yerden tavana uzanan yüksek cam mimarisine sahip villalar doğanın içinde olma hissi veriyor. Ayrıca villalarda konaklayan misafirlere özel “Jetty” hizmeti de veriliyor.

“Hilton CleanStay” sisteminin uygulandığı Susona Bodrum’da diğer Hilton otellerinde olduğu gibi hijyen kurallarına ekstra önem veriliyor. Susona Bodrum;  Lysol ve Dettol’un üreticisi RB ve Mayo Clinic iş birliği ile geliştirilen temiz ve daha güvenli bir konaklama yaşatan “Hilton CleanStay” sistemi ile maksimum seviyede hijyen önlemleriyle güvenli tatiller yaşatıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.