Sunpark Hotel'den milli sporculara destek
Alanya’daki Sunpark Hotel grubu ile milli triatletler Esra Nur Gökçek ve Gültiğin Er arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Alanya’da bulunan ve Türkiye’de tek olan Cooks Club Otel’de kalan sporcular tüm sporcuları ilçede kamp yapmaya davet etti.
Kleoptra Plajı’nda düzenlenen imza törenine Sunpark Otelleri Genel Koordinatörü Ekrem Curnal, Güçlü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mithat Gücüoğlu ile triatletler Esra Nur Gökçek ve Gültiğin Er katıldılar.
Alanya'nın turizm alanındaki potansiyelinin, yılın 12 ayına yayılabilmesi açısından önemli bir değere sahip olan spor turizminin, ''spor dostu otel'' konsepti ile önemli bir ivme kazanması planlanıyor.
SPOR DOSTU OTELLER
Özellikle bölgede faaliyet gösteren otellerin spor dostu oteli tesislerine dönüştürmek isteyen turizmciler için müşteri ve hedef pazar kitleyi etkileyecek olan aksiyonlar yapılmasının turizmin yılın 12 ayına yayılmasında önemli katkılar sağlayacağını belirten Gücüoğlu, “Oteller yabancı ve yerli sporculara hizmet verebilmeleri için uluslararası standartlara uygun olanaklar oluşturarak bölgeye daha çok sporcunun çekilebilir.
Tesislerimizde sporcuların altyapı hizmetlerini üstlenecek teknik alt yapıların oluşması için çeşitli yatırımlar yaptık. Spora ve sporcuya vermiş olduğumuz destekler ile spor turizminin Alanya’da ivme kazanması için çalışmalar sürdürmeye devam edeceğiz.
Spor dostu otel konsepti için çok yakın bir süreçte bu konuyla alakalı eğitimler ve projelere de imza atarak bölgede var olan ve sadece yılın belirli zamanlarında faaliyet gösteren otellerin artık yılın 12 ayında bölge ekonomisine katkıda bulunması yönünde bilgilendirmeler ve çalışmalar yapacağız” dedi.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: