Sunis zincirine 3 yeni halka daha...

SUNİS otelleri, Sunis Hotel Su ve BeachPark'ın ardından Seferihisar Termal Otel, Kaş Butik Otel ve İzmir Özdere'de 3 otel ile büyümeye devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sunis zincirine 3 yeni halka daha...

Turizme 2006 yılında Manavgat Kumköy Resort Otel ile giriş yapan, ardından Evren Beach Resort ve Elita Beach Resort otelleri ile Antalya turizmine katkı sağlayan Manavgat merkezli Sunis otelleri, geçen yıl da Antalya'nın popüler oteli Hillside Su'yu ve hemen önündeki sahilde bulunan plaj işletmeleri BeachPark'ı bünyesine kattı. Alarko grubundan aldığı Hillside Su Oteli'nin adını Sunis Hotel Su yapan şirketin yönetim kurulu başkanı Namık Ünal, İzmir Özdere'de 3 ayrı otel yapımı için arazi satın aldıklarını, ilk oteli 2015 sezonuna yetiştireceklerini söyledi.

YATAK KAPASİTESİ 13 BİNE ULAŞACAK

Ege'ye açılma planlarının uzun zaman önce başladığını ve 2014 itibariyle hayata geçirdiklerini belirten Ünal, "Üç otelden ilkinin inşaatı başlıyor. 2015 sezonuna yetiştireceğiz" dedi. Namık Ünal, şirketlerine bağlı otellerin 5 bin 500 yatak kapasitesinde olduğunu, son eklenen otellerle ve yapılacaklarla beraber toplam yatak kapasitelerinin 13 bine ulaşacağını ifade etti.

Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, "Şirket olarak sloganımız, yüzde yüz memnuniyet. Turizme girdiğimiz ilk gün ile bugün arasında hiçbir değişiklik yok. Sunis, Manavgat'ta hayat bulan, Türkiye'nin her köşesine yayılan bir şirket. Manavgat, Side, Antalya, Kaş, şimdi de İzmir Özdere. Büyümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

180 MİLYON EURO YATIRIM

Namık Ünal, İzmir ve Kaş'a yapılacak otelleri en kısa sürede açacaklarını, diğer otel yapımlarına da sırayla devam edeceklerini, birkaç yıl içinde Türk turizmine 180 milyon euro yatırım yapacaklarını anlattı. Türk turizmini ve Antalya'yı Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösterdiklerini belirten Ünal, Manavgat'ta bulunan Evren Beach Resort'un 464 bin otel arasında Avrupa'da birinci seçilerek ödüllendirildiğini anımsattı.

Namık Ünal, otellerinde 2 binin üzerinde çalışanın istihdam edildiğini, gelecek otellerle birlikte bu sayının 5 binin üzerine çıkacağını kaydetti. (Haber3) 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.