SunExpress İzmir'e Rus turist taşıyacak

Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa ortak girişimi SunExpress, bu yaz sezonunda Rusya’nın St. Petersburg kentinden İzmir’e düzenli uçuşlara başlayacak.

09/11/2018 10:40
SunExpress İzmir'e Rus turist taşıyacak

St. Petersburg'daki Pulkovo Havalimanı'nın işletmeciliğini yapan ‘Vozduşniye vorota severnoy stolitsı' şirketi SunExpress'in St.Petersburg'dan İzmir'e düzenli seferlere başlayacağını duyurdu.

Açıklamaya göre, uçuşlar, 30 Mayıs-30 Eylül 2019 tarihleri arasında Boeing 737-800 uçaklarıyla perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada iki kez yapılacak. Dönüş uçuşları ise, cuma ve pazartesi günleri gerçekleşecek.

İlk seferlerin tanıtım fiyatı 96,99 Euro

Sputnik'te yer alan habere göre, şirketin Ticari Direktörü Yevgeniy İlyin, "Uzun yıllardır Türkiye St. Petersburglular ve Rusya'nın kuzeybatısından insanlar için bir tatil yeri ve popüler bir aktarma noktası oldu. St. Petersburg ile İzmir'i bağlayarak, SunExpress yolcularına yeni bir güzergah sunuyor" ifadelerini kullandı. 

İlk seferlerin tanıtım fiyatı 96,99 Euro olarak belirlenirken, biletler daha sonra 184,99 Euro'dan başlayan fiyatlarla yolculara sunulacak.

İzmir, St. Petersburg'la havayolu ile bağlanan 4. nokta oldu. Bu yaz sezonunda Pulkovo Havalimanı'ndan İstanbul, Antalya ve Alanya'ya düzenli uçuşlar gerçekleştirildi. Ayrıca Antalya, Bodrum, Dalaman ve İstanbul'a da charter seferleri yapıldı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.