Summer M.I.C.E. Fest & Networking'in Antalya lansmanı yapıldı

4-5 Haziran 2021 tarihlerinde Life Park’ta gerçekleştirilecek M.I.C.E. Fest & Networking organizasyonunun tanıtım toplantısı, Antalya'da yapıldı.

18/10/2020 21:48
Summer M.I.C.E. Fest & Networking'in Antalya lansmanı yapıldı

Korumalı etkinlikler başlasın mottosuyla Temmuz ayında ilkinin gerçekleştirildiği Summer M.I.C.E. Fest & Networking organizasyonunun ikincisi 4-5 Haziran 2021 tarihlerinde İstanbul’un en önemli festival mekanlarından biri olan Life Park’ta gerçekleştirilecek. Organizasyonun 2021 tanıtımı ilk olarak Antalya’da yapıldı.

Dünyada ilk açık hava M.I.C.E. etkinliği olmasıyla öne çıkan ve HBS Grup tarafından gerçekleştirilecek Summer M.I.C.E. Fest & Networking organizasyonunun Antalya lansmanı, 16 Ekim’de açık havada sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşti.

Etkinliğe Antalya'nın önde gelen otel yöneticileri katıldı

Lansmana Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı ve toplantı, kongre ve incentive pazarında hizmet sağlayan acenteler ile Antalya’nın önde gelen otel yöneticileri katıldı.

Otelciler ve acenteciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan etkinlik, Innvista Hotels Belek’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Açılış konuşmasını POYD Başkanı Ülkay Atmaca gerçekleştirdi

Lansmanda açılış konuşmasını gerçekleştiren Profesyonel Otelciler Derneği Başkanı ve  Innvista Hotels Belek Genel Müdürü Ülkay Atmaca, sektörde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparken, pandemi sürecinde turizmcilerin ortaya koyduğu her bir çalışmanın, gerek sektör ve gerekse Türkiye için önemli sonuçlar doğurduğuna dikkat çekti.

Sektörün derin yara aldığı pandemi sürecinden bir an evvel çıkacağına inandığını belirten Atmaca, Antalya otellerinin Eylül ayından bu yana ortaya koyduğu performansın turizm camiası için çok önemli olduğunu belirtti.

Dünyada turizmin durduğu bir dönemde Eylül ayında birçok otelin az da olsa misafirlerinin gelmesinin sektörde pozitif yansımaları olduğunu vurgulayan Ülkay Atmaca, Antaya’nın en önemli otellerinin ve acentelerinin katıldığı lansmanda, Summer M.I.C.E. Fest & Networking organizasyonunun sektörde pozitif sonuçlar oluşturacağının altını çizdi.

HBS Grup Kurucusu İlker Habeşoğlu, SMF’yi Turizmcilere Anlattı

HBS Grup Kurucu İlker Habeşoğlu, gecede sahne alarak, organizasyona ilişkin hazırlanan sunumları otelciler ve acentecilerle paylaştı.

Habeşoğlu, Summer M.I.C.E. Fest & Networking organizasyonunun sadece M.I.C.E. camiası için oluşturulduğunu, etkinliğin bir fuardan öte network projesi olarak planlandığını, Türkiye M.I.C.E. sektörünün tüm alt yapısının uluslararası organizasyonlara yetebilecek kapasiteye sahip olduğunu ve projenin sektör temsilcileri ile paylaşılmasının ardından yoğun ilgi gördüğünün altını çizdi.

Pandemi döneminin tüm dünyada farklı değişikliklere yol açıyor 

Pandemi döneminin tüm dünyada farklı değişikliklere yol açacağını belirten Habeşoğlu, HBS Grup tarafından gerçekleştirilen etkinliğin dünyada ilk ve tek açık hava M.I.C.E. Festivali & Networking organizasyonu olduğunu vurgularken, etkinliğin içeriğini turizmcilerle paylaştı.

Habeşoğlu, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Summer M.I.C.E. Fest & Networking organizasyonu M.I.C.E. segmenti için bir ilk. Etkinlikte sektör profesyonellerinin içinde yer aldığı danışma kurulunu titizlikle ve tüm sektör branşlarını baz alarak oluşturduk. İçerikleri, sektörden gelen arz ve taleplere göre belirledik.

İçerikleri, sektörden gelen arz ve taleplere göre belirledik

Sağlık konusu başta olmak üzere, tüm detayları gerek stant alanlarında ve gerekse festivalin diğer alanlarında titizlikle planladık ve dünyada büyük ses getireceğine inanıyoruz. Summer M.I.C.E. Fest & Networking organizasyonumuz, gerek toplantı, gerek kongre ve gerekse incentive pazarında

faaliyet gösteren tüm oyuncularla birlikte, aynı zamanda tüm bu branşlara hizmet sağlayan oteller ve operasyonlara alt yapı desteği sağlayan tüm sektör paydaşları için çok önemli. Öneminin en büyük nedeni, dünyada ilk ve tek açık havada gerçekleştirilen M.I.C.E. festivali ve networking organizasyonu olması.” dedi.

Sektörün en önemli ihtiyacı moral  

Habeşoğlu, yaptığı açıklamada; “Sektörün en önemli ihtiyacının moral olduğu, pandemi döneminde özellikle Akdeniz çanağında yer alan İspanya, Portekiz, İtalya ve Yunanistan gibi rekabet içinde olduğumuz ülkelere büyük fark atacak döneme girdiğimiz için dünyada ortaya çıkan bu açığı Türkiye olarak titizlikle ve elbette sağlık konusunu göz ardı etmeden değerlendirebilmeliyiz.

Summer M.I.C.E. festivali ve networking organizasyonunu güçlü kılacak ve tüm sektör paydaşlarına yeni pazarlar oluşturacak olmasının en büyük nedenlerinden biri bu. Ya yeni pazarlarda yeni müşteriler elde edeceğiz, ya da kaderimize razı geleceğiz.

Biz bu cesareti ortaya koyduk, bundan sonraki süreçte tüm sektör dostlarımızla Türkiye adına bu operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olacağız” açıklamasında bulundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.