Skytrax’e Air France damga vurdu

Fransa’nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air France, Skytrax 2018'de 3 farklı ödül kazandı.

08/10/2018 19:44
Skytrax’e Air France damga vurdu

“En iyi birinci sınıf uçak içi yemek”, “En iyi birinci sınıf salonda yemek”, “En iyi birinci sınıf konfor” kategorileri ile 3 farklı ödüle layık görüldü. Bu yıl aynı zamanda Conde Nast Traveller’ın altın listesine giren Air France, aldığı prestijli ödüller sayesinde hizmet kalitesini taçlandırdı. Air France, baştan sona ayrıcalıklı süiti La Premiére ile bu yıl Skytrax’ten 3 kategoride ödüle layık görüldü.

Condé Nast Traveller Seyahat Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Havayolları 2018”in altın listesindede yer alan Air France aynı zamanda Hong Kong ve Çin’deki en büyük şarap yarışması olarak kabul edilen CWSA (China Wine and Spirits Awards)’dan ve “Three Glasses” olarak bilinen İtalya’nın En İyi Şarap yarışmalarından da ödül alarak 2018 yılında toplam 6 farklı ödül kazandı.

En iyi Somelier ve Michelin Yıldızlı Şeflerin Seçimi

La Première ve Business sınıfı kabinlerde sunduğu hizmet kalitesiyle bu yıl3 farklı ödüle birden layık görülen Air France aynı zamanda Condé Nast Traveller okuyucularının oylarıyla altın listeye adını yazdırdı. Air France, Conde Nast Traveller’ın toplamda 12 binden fazla dergi okuyucusunun oyladığı listede “2018’de En İyi Şarap Seçen Havayolu” oldu.

La Première kabindeki şarap seçimlerinde 2013 yılında Dünyanın En İyi Sommelier’i olarak duyurulan Pablo Basso ve Fransız Şarap Rehberi’nin yazarları Bettane & Desseauve (Michel Bettaneand Thierry Desseauve) imzası bulunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.