Skal İstanbul'un yeni başkanı, Vedat Bayrak oldu...

Skal İstanbul'un 9 Şubat'ta yapılan Genel Kurul toplantısında başkanlığa, Vedat Bayrak seçildi. İki yıldan bu yana başkanlık görevini yürüten Kemal Özyiğit, başkanlığı Delano Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Bayrak'a devretti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Skal İstanbul'un yeni başkanı, Vedat Bayrak oldu...

Skal İstanbul Genel Kurulu 9 Şubat 2010 günün The Marmara Hotel balo salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul, Divan Kurulu üyelerinin seçimiyle devam etti. İki yıldan bu yana Skal istanbul Başkanlığı'nı yürüten Kemal Özyiğit, Dernek ve İktisadi İşletmesi'nin 2008 ve 2009 yılına ait faaliyet ve mali raporları yanında, gerçekleştirdikleri etkinlikleri üyelerle paylaştı.

Konuşmasında Skal İstanbul'un dünyanın en büyük klubü olduğunu vurgulayan Özyiğit, iki yıllık çalışmaları boyunca kendisine destek olan Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür etti. Özyiğit, "İki yıl boyunca, sadece en büyük kulüp değil aynı zamanda en aktif Skal Kulübü olma özelliğini sürdürdü. Skal Kardeşlerimiz arasındaki birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesine katkı sağlayacağına inandığımız iletişime öncelik verdik" dedi.

Özyiğit'in ardından kürsüde söz alan eski Skal Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, Skal International Başkanlığı yaptığı dönemde İstanbul Skal Kulübü'nden büyük destek aldığını belirterek Kemal Özyiğit'e ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür etti. Aslantaş, konuşmasının ardından Emirates Türkiye temsilcisi Bahar Birinci'ye bir plaket takdim etti.

 

Vedat Bayrak, başkan seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada mutluluk ve heyecanını dile getirdi. 30 yıldan bu yana turizmin içerisinde yer aldığını dile getiren Bayrak duygularını şöyle ifade etti: " Dünyanın en büyük Skal Klubü başkanı olmak ve bu görevi genel kuruldan devralmak gerçekten çok anlamlı. 2010 ve 1011 yılını çok çalışarak hem Skal İstanbul Klubü'ne hem Türk turizmine hizmet edeceğiz. Bunun için genç üyelerimizi devreye sokmamız gerekiyor. Ayrıca diğer sivil toplum örgütleriyle çalışarak daha büyük projeler içerisinde yer almayı planlıyoruz. Roma'yla kardeş klüp olma çabalarımız sürüyor. Skal dünyasının kendi içindeki iş hacmini de arttırmalıyız."

 

Genel Kurul sonrası yeni Yönetim Kurulu şöyle oluştu:

 

-Vedat Bayrak: Başkan

-Patrice Lepkovski: As Başkan

-Feza Solaklar: As Başkan

-Eyüp Babür: Genel Sekreter

-Bahar Birinci: Sayman

-Ata Eremsoy: Protokol ve Sosyal Aktivitelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

-Nilgün Özükan: Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.