Sirkeci Konak Hotel, Avrupa'nın En İyisi...

İnternette müşteri memnuniyeti anketi yapan 'www.tripadvisor.com' sitesinin, 2009 yılı 'Avrupa'nın en iyi 10 aile oteli' sıralmasında İstanbul Sirkeci Konak Hotel birinci, Marmaris Club Anastasia da dokuzuncu sırada yer aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sirkeci Konak Hotel, Avrupa'nın En İyisi...

Avrupa'nın pek çok ülkesindeki otelleri geride bırakan Sirkeci Konak Hotel'in ardından listede, dokuzuncu olan Marmaris Club Anastasia'nın bulunduğu şu oteller yer aldı: Iberostar Costa Calero (Puerto Calero, İspanya), Hotel Colomba (Floransa, İtalya), Luna & Simone Hotel (Londra, İngiltere), Hotel Residence Foch (Paris, Fransa), Avalon Beach Hotel (Bournemouth, İngiltere), BlueBay Palace, (Corralejo, İspanya), Alice Springs Hotel (Kos, Yunanistan), Club Anastasia (Marmaris, Turkiye), Oceania Club (Kassandra, Yunanistan). Web sayfasının sıralaması Marmaris'te turizm çevrelerinde memnuniyetle karşılandı.

 

Listeye 9'uncu sıradan giren Club Anastasia ve Lemar turizm seyahat acentesi sahibi Levent Güner, “Her yıl yeni turizm destinasyonları ekleyerek Marmaris'e ilk defa Bulgar, Romen, Çek ve Polonyalı turist getirdik. Tatilcilerin memnun kaldığı ilk 10 otel arasına girmeyi başardık. Ayrıca, Ermeni, Azeri ve de Kazak VIP turistleri ülkemize getirme çabalarında da başarılı olduk” dedi.

 

İnsana yatırım yapmayı temel ilke olarak belirlediklerini kaydeden Levent Güner, “Personelimizi hiç değiştirmedik. Örneğin kışın gemilerde çalışıp yazın bizde çalışan elemanlarımız var. Bir gemide çalışabilmeniz için birkaç dil bilmeniz gerekir. Gemiler çok kaliteli insanları çalıştırırlar. Kaliteli çalışanınız olmaz ise dünya denizlerini nasıl dolaşacaksınız ki. Biz de bu sebepten elemanlarımızı gemi çalışanlarından seçeriz” diye konuştu. Güner, bu anketle insana yapılan yatırımın turizmde ne kadar anlamlı ve gerekli olduğunun bir kere daha ortaya çıktığını söyledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.