Sirene Belek'ten eğlenceli bayram paketi...

Yeşil ve mavinin huzurlu kucağında, Belek’te konumlanan Sirene Belek Hotel 11 ayın Sultanını uğurlarken, Ramazan Bayramı için hazırladığı dolu dolu aktivitelerle çocuklu, kalabalık aileler ve tekdüze tatilden sıkılanları eğlenceli bir tatile davet ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sirene Belek'ten eğlenceli bayram paketi...

Hareketli aktiviteleri, birbirinden lezzetli yemekleri, çocukların eğlenmesine de imkan veren kulübü ile Sirene, Ağustos ayında bayram geleneklerini tazeleyerek misafirlerine unutulmaz bir tatil hediye ediyor.

Yeni yüzüyle sadık misafirlerini mutlu eden Sirene Belek Hotel, Ramazan ayını uğurlarken, Şeker Bayramı için tatil yapmaya hazırlanan misafirlerini turizmin gözbebeği Belek’e bekliyor. Doğal dokusu ve sahil şeridinin büyüsüyle öne çıkan Belek’te, Ramazan Bayramı geleneklerini, eğlenceli ve çağdaş aktivitelerle harmanlayan Otel, eşsiz manzaralı süitleri, geniş ve rahat villa odaları ile konforlu bir tatil deneyimi de sunuyor.

Ayrıca; zengin Türk yemekleri büfesi, İtalyan ve Akdeniz gecesi, balık gecesi, fasıl grubu eşliğinde yenen yemekler ve meşhur Sirene lezzetlerini Ramazan Bayramı boyunca konuklarla buluşturuyor.
 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.