Şinasi Gürocak: 2020 rezervasyonlarını almaya başladık

Kemer Tekirova'da bulunan Club Hotel Phaselis Rose Genel Müdürü Şinasi Gürocak, tüm zamanların en iyi sezonunu yaşadıklarını söyledi. 2020 rezervasyonlarını almaya başladıklarını da ifade eden Gürocak, Otel olarak, 2019 seonunu yüzde 97 doluluk oranıyla kapatıyoruz" diye konuştu.

21/10/2019 10:15
Şinasi Gürocak: 2020 rezervasyonlarını almaya başladık

Club Hotel Phaselis Rose Genel Müdürü Şinasi Gürocak, “26 Nisan’da başladığımız sezonun artık sonuna geliyoruz. Sezonun tamamına baktığımız zaman, geçmiş yılların en iyi sezonu yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz diyebilirim.

Ekim ayında olmamıza rağmen hava bakımından da oldukça şanslıyız. Genel anlamda kendi tesisimiz adına söyleyecek olursam, yüzde 97’lik bir doluluk ile 2019 sezonunu yaşıyoruz” dedi.

Polonya pazarındaki artış dikkat çekici

Son dönemde Kemer bölgesinde Polonya pazarının da hareketlenmeye başladığını söyleyen Gürocak, “Kemer bölgesi Rus turist ağırlıklı bir bölge. Bizde Rusya, Ukrayna pazarı öncelik oluşturdu. Geçtiğimiz yıl başlattığımız çalışmalarla, Polonya pazarının da hareketlenmesini sağladık. 

Bu yıl 80-90 oda arasında bir oranda Polonyalı misafirlerimiz vardı. Bölgemizde Alman pazarının can çekiştiğini biliyoruz. Ama biz sezon boyunca Almanya’da da misafir ağırladık. Alman pazarının da tekrar canlanmaya başladığına tanık oluyoruz. Yaklaşık 9 değişik ülkeden misafirlere hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Thomas Cook’un iflasından etkilenmedik

Thomas Cook’ın iflasından tesis olaraj etkilenmediklerini, ancak bölgede yer alan bazı tesislerin az da olsa bu iflastan etkilendiklerini belirten Şinasi Gürocak, “Thomas Cook’un iflası sonrası bölgemizde az da olsa zarar gören tesisler oldu. Ama bizim Thomas Cook ile herhangi bir ticari ilişkimiz olmadığı için, biz tesis olarak bundan zarar görmedik.

Ancak, şu da var: Thomas Cook’un iflasından ötürü yaşanan kayıplardan dolayı, genel olarak bir zarar beklentisi vardı. Pax açısından ciddi bir boşluk olacağı tahmin ediliyordu. Ekimin ikinci yarısına gelmiş olamamıza rağmen, aşağı yukarı bütün oteller dolu, sezon da hala devam ediyor” dedi.

2020 sezonu rezervasyonlarını almaya başladık

2020 yılının da çok iyi geçeceğinin sinyallerinin gelmeye başladığını söyleyen Şinasi Gürocak, daha şimdiden rezervasyon akışının başladığını vurguladı. Gürocak, “2019 da ciddi bir yoğunluk yaşadık. Bu yoğunluk 2020 yılının da hareketli geçeceğini gösteriyor. 2020 için acentalarımız ile kontratlarımızı yaptık ve bitirdik. 2020 yılına şimdiden rezervasyon almaya başladık.

Acetnatalar kontenjanlarının daha arttırılmasını istiyorlar. Bu da 2020 yılının iyi olacağının göstergesi. Eğer içerideki misafire ne kadar iyi hizmet verirseniz, ne kadar mutlu gitmesini sağlarsanız, geri dönüşler o kadar iyi oluyor. Tesisimizden bir örnek verecek olursak, Temmuz, Ağustos aylarında konseptimiz ne ise, ekim ayında fiyatlar düşmüş olsa da, aynı kalitede devam ediyor. Bu da bize olumlu dönecektir” diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.