Side'yi sarsan suikast girişimi... Otelci yurt dışına kaçtı

Side'de üç oteli bulunan karı-kocanın kiralık katil tutarak bir kişiyi öldürtmeye çalıştığı, olay ortaya çıkınca da birinin yakalanarak tutuklandığı, diğerinin ise, yurt dışına kaçtığı belirtildi.

19/02/2024 22:55
Side'yi sarsan suikast girişimi... Otelci yurt dışına kaçtı

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side mahallesi korkunç bir suikast girişimiyle çalkalanıyor. İddiaya göre Manavgat'ta 3 oteli bulunan Yahya Kurt ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi eşi Ayşen Kurt, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’i öldürtmek için 20 Milyon Lira karşılığında kiralık katille anlaştı.

Sözcü Gazetesi yazarı İsmail Saymaz’ın belirttiğine göre, kiralık katil silahı tutukluk yaptığı için Hüseyin Ergen’i bacağından vurabildi ve anlaştıkları 20 Milyon Lirayı da 10 Milyon Lira'ya düşürdü. Ancak Ayşen Kurt ve eşi Yahya Kurt sadece 3 Milyon Lira vereceklerini söyleyince, kiralık katil de karakola gidip ihbarda bulunarak olayın tüm detaylarını anlattı.

Bunun üzerine Yahya Kurt ve kiralık katil tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayın azmettiricilerinden ve  Hüseyin Ergen’in öldürülmesi için eşini sıkıştıran Ayşen Kurt’un Fransa’ya kaçtığı belirtildi.

Ayşen Kurt’un Manavgat Belediye Başkanlığı'na aday olmak istediği, ancak Hüseyin Ergen’in buna engel olduğu için olayların başladığı belirtildi. İsmail Saymaz’ın yazısında, Hüseyin Ergen’in sosyal medyada Ayşen Kurt ile ilgili ağır ifadeler kullandığı da belirtilirken, saldırının 31 Ocak’ta yapıldığı kaydedildi.

Yazının devamı:https://www.sozcu.com.tr/iyi-parti-yi-sarsan-suikast-girisimi-p23637


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.