Side'nin ilçe olma feryadı...
Side'yi sevenler, 48'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışları’nın Alanya-Antalya ayağındaki geçiş güzergahlarından biri olan Side’de, seslerini duyurmak için bir araya geldi.
.jpg)
23 Nisan 2012, Pazartesi günü gerçekleştirilen yarışmayı izlemeye gelen Side halkı, yarışma esnasında “Side İlçe Olmalı!” diyerek seslerini duyurdu.
Sivil toplum örgütleri, turizm yatırımcıları, Side’de yaşayan ve Side’yi seven herkesin aynı amaç için buluştuğu kavşakta; “Side Mahalle Olmasın” ve “Side Marka Kenttir” sosyal paylaşım alanlarının grup üyeleri de Side’nin korunması için tam destek verdi.
Side Antik Tiyatrosu, Side içindeki ana yollar ve birçok kavşakta yaptıkları uygulamalar ile ilçe olma isteklerini dile getiren Side halkının çabaları karşısında Side Belediye Başkanı A.Kadir Uçar: “Side özel bir kenttir. Farklıdır. Mahalle olarak bir yere bağlanması Side’nin marka değerini zedeler. Bu açıktır. Bu yüzden Side’yi seven herkes bugün burada aynı amaç için bir araya gelmiş. Ümit ediyorum ki Side sevdalısı vatandaşlarımızın mesajları gereken yerlere ulaşacaktır. Biz mahalle değil, ilçe olmak istiyoruz” şeklinde açıklama yaptı.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: