Sheraton İstanbul Ataköy'den lüks konaklama paketi...

İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki ‘Business’ oteli Sheraton İstanbul Ataköy, “Luxury&Business” paketi ile iş dünyasına sunduğu hizmetlerin çıtasını yükseltti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sheraton İstanbul Ataköy'den lüks konaklama paketi...

Limuzin ile transferden, helikopterle İstanbul turuna kadar tüm detayları içeren paket, Marmara Denizi manzaralı Kral Dairesi’nde iki gece konaklamayı da kapsıyor.

Sheraton İstanbul Ataköy, “Starwood” güvencesi ve modern bir çizgide dizayn edilen dekorasyonu ile iş gezilerinde kral gibi ağırlanmak isteyenlere çok özel bir “Luxury&Business” paketi sunuyor. Misafirler, İstanbul’un helikopter pistine sahip sayılı business otellerinden Sheraton İstanbul Ataköy’e transferlerini, tercihlerine göre helikopter ya da limuzin ile gerçekleştirebilecekler.

Otelin Kral Dairesi’nde iki gece konaklayabilecek misafirler isterlerse helikopter ile İstanbul turu yaparken, isterlerse de limuzinle kişiye özel planlanan tarihi yerleri ziyaret edebilecekler. Paket kapsamında misafirlere odalarında Dom Perignon’dan Jack Daniels’a çok özel ikramlar sunulacak.
 
Helikopter ve limuzin ile İstanbul turu...
 
Sheraton İstanbul Ataköy’ün sunduğu fırsatlar arasında helikopter ile 30 dakika süren çok özel bir İstanbul Turu yer alıyor. Ancak İstanbul’un Topkapı Sarayı, Kapalıçarşı, Dolmabahçe Sarayı gibi tarihi mekanlarını karadan gezmek isteyenler ise limuzin ile bir günlük gezi programı seçebilecekler.

Positive SPA’da huzurlu bir gün

Misafirler Positive SPA’da iki kişilik Geleneksel Tük Hamamı, kese köpük masajı ile tüm stres ve yorgunluklarından arınırken, ileri teknoloji fitness  center ve açık - kapalı havuz imkanlarından faydalanabilecekler.

31 Aralık 2012’ye kadar geçerli olan iki kişilik özel konaklama paketi, tüm servisler dahil 20.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunulacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.