Sheraton İstanbul Ataköy’den, UNICEF Projesi’ne destek...

Sheraton İstanbul Ataköy, UNICEF ile Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik’te faaliyet gösteren Starwood Otelleri arasındaki işbirliğine destek veriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sheraton İstanbul Ataköy’den, UNICEF Projesi’ne destek...

Sheraton İstanbul Ataköy’de konaklayan misafirler otelden ayrılırken dilerlerse resepsiyonda UNICEF’e 2,2 TL katkıda bulunuyor. UNICEF ile Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik’te faaliyet gösteren Starwood Otelleri arasında 1995 yılından bu yana süren “Check Out For Children – Otelden Çıkarken Çocukları da Düşünün” projesine Sheraton İstanbul Ataköy de destek veriyor. Otel, misafirlerini çıkış sırasında UNICEF’e yardıma çağırarak 2,2 TL bağış yapmaya davet ediyor.

1995’te başlayan işbirliği birçok başarıya imza attı...

“Check Out For Children – Otelden Çıkarken Çocukları da Düşünün” Projesi, Avrupa, Africa ve Orta Doğu’daki eğitim projelerini desteklemeye başladı. Böylece üç bölgedeki 25 ülkede gerçekleştirilen etkinliklerle çocuklar, daha kaliteli bir eğitim alarak daha sağlıklı bir geleceğe sahip olacaklar.

UNICEF ile Starwood Otelleri arasında 16 yıldır süren proje kapsamında bugüne kadar toplam 25 milyon dolardan fazla bağış toplandı. 2012 yılı ilk çeyreğinde toplanan bağışlarda toplam 348,120 dolarlık bir artış gözlendi. Türkiye’nin de yer aldığı Orta Doğu ve Doğu Avrupa bölgelerinde toplam 150 bin dolara yakın bağış toplandı.

2011 yılı Eylül ayından bu yana UNICEF ve Starwood işbirliği, dünyada her çocuğun kaliteli bir eğitim hakkına sahip olduğu düşüncesi ile çalışıyor. Bu çerçevede Starwood’da konaklayan misafirlerin bağışlarıyla biriken fonlar okul, öğretmen, okul ekipmanı tedariği ve çocukların okulda kalmasının sağlanması için kampanya oluşturulması ve geliştirilmesi için kullanılıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.