She Tours, başarılı geçen yılı coşkuyla kutladı

1994 yılında merkezi İstanbul’da kurulan She Tours, 2009 yılında başarılı geçen sezonu tüm çalışanlarıyla birlikte kutladı. Şehir turları, Anadolu turları, transferler ve tekne turları ile adından sıkça bahsettiren She Tours, yılın yorgunluğunu İstanbul’un tarihi yarımada’sı Sultanahmet’te bulunan Omar Restaurant’ta attılar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
She Tours, başarılı geçen yılı coşkuyla kutladı

Gecenin ev sahipliğini yapan She Tours Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Özcan, çalışma arkadaşlarını hitaben yaptığı konuşmada, “2008 yılında İstanbul’da en çok turiste şehir turu yapan ve ilk sırada yer alan She Tours, bu yılda liderliği kimseye kaptırmadı. 2008 yılındaki başarılı çalışmalarımızı 2009 yılında da sürdürerek liderliğimizi devam ettirdik. Bu başarının sırrı She Tours’un ana felsefesi olan ‘Takım Çalışması’dır.  Özellike son 2 yılda üst üste sürdürdüğümüz başarılı çalışmalarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdürmek için, tüm hızımızla, tecrübemizle, kaliteli hizmetimizle ve siz değerli takım arkadaşlarımızla birlikte sürdürmek istiyoruz.  She Tours’u bu alanda marka yapan siz değerli çalışma arkadaşlarımızsınız” dedi.

İstanbul Sultanahmet’te bulunan She Tours, 5 Otobüs, 1 Tekne,  7 VİP araç ile hizmetini sürdürüyor. İstanbul’da konaklayan tüm turistlerin vazgeçilmez adresi olan She Tours, 2010 yılında da araç filosunu ve personel sayısını da genişleterek çalışmalarını sürdürecek. Özellikle otellerin de tercih ettiği marka olan She Tours, kendi alanında yaptığı başarılı çalışmalarıyla da göz dolduruyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.