‘Sezon kötü, doluluklar düşük’ söylemlerine karşıyım

Kemer Kiriş'te yer alan Akka Alinda Hotel Genel Müdürü Erdoğan Yıldız, “Doluluklar konusunda sezona iyi başladık diye düşünüyoruz, iyi de gidiyoruz. İyi gitmesi için de gelecekteki önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Aslında bu konuda şu tür söylemlere karşıyım. ‘Sezon kötü, düşük doluluklar” gibi ifadeler camia olarak bize zarar verdiğini düşünüyorum’’ dedi.

29/08/2023 11:38
‘Sezon kötü, doluluklar düşük’ söylemlerine karşıyım

Halil Öncü / Antalya

Bölgedeki doluluklar ve gelecek yıl ile ilgili de görüşlerini aldığımız Erdoğan Yıldız, “Doluluklar konusunda sezona iyi başladık diye düşünüyoruz, iyi de gidiyoruz. İyi gitmesi için de gelecekteki önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Aslında bu konuda şu tür söylemlere karşıyım. ‘Sezon kötü, düşük doluluklar” gibi ifadeler camia olarak bize zarar verdiğini düşünüyorum. Bence pozitif açıklamalar yapmak daha mantıklı olacak. Doluluklarımız yüksek. Aksiyon almaya çalışıyoruz. Şu an için gayet güzel doluluklarımız. Sezon sonuna kadar da böyle geçeceğini düşünüyorum. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece, inşallah sıkıntımız olmayacak.

Bence pozitif açıklamalar yapmak daha mantıklı olacak

Biz sadece yurt dışından misafirimizi beklemiyoruz. Yurt dışında da çalışan arkadaşlarımız sürekli, ortak çalıştığımız acenteleri ziyaretlerde bulunarak, anlık, günlük, nerede, ne hata yapmışız, nasıl düzeltebiliriz. Sürekli bu şekilde aksiyonlar içerisinde olup, aktif bir şekilde yurt dışı acentelerle birlikte çalışmayı yaptığımız için, biz bu noktada diğer arkadaşlara göre, diğer tesislere göre, biraz olsun olabileceklerin önüne geçtiğimizi düşünüyoruz. En azından yaşanan sıkıntılarımızın yaşanmaması için, otel içerisinde birebir misafirlerle kontağa girerek aksiyonlarımızı alıyoruz. Bence bu alınan önlemlerden en önemlisi diyebiliriz” dedi.

TUROYD Batı Akdeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanlığı'na atandı

Edoğan Yıldız TUROYD olarak yeni görevi olan Batı Akdeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanlığı'nda çalışmalara başladıklarını söyleyerek, “Bu yıl yeni yönetimle beraber Turizm Otel Yöneticileri Derneği'nde yönetim değişikliğine gidildi. Bu değişiklikten Batı Akdeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanlığı'nda sağ olsunlar beni tercih etmişler bende bayrağı devraldım. Sezon ortası olması sebebiyle görevimize tam anlamı ile girmesek de, sezonun hafiflemesiyle birlikte Isparta, Burdur, Antalya bölgesinde dernek yöneticisi olarak hep birlikte hızlanacağız. Turizmci arkadaşlarla görüşmelerimiz başlayacak.”dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.