Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği’nden Hamit Kuk’a tam destek

Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem derneğin eski başkanlarından Hamit Kuk'un İYİ Partiden Milletvekili aday adaylığı açıklamasını büyük bir memnuniyetle öğrendiklerini söyledi.

28/03/2023 14:00
Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği’nden Hamit Kuk’a tam destek

TBMM'de asıl işi turizm olan milletvekilinin olması sektör için çok önemli diyen, SAYD Başkanı Mehmet Gem’in yaptığı açıklama aynen şöyle:

"Hamit Kuk uzun yıllardan beri meşgul olduğu turizm meslek hayatında birçok başarıya imza attığını, akıl ve sağduyu ile inandığı şeyler için mücadele veren, hiçbir zaman yanlış işlerin içinde bulunmayan bir meslektaşımızdır. Meslek hayatı boyunca turizm sektörünün menfaatlerini savunmuş, doğru bildiğinden şaşmayan ve bu uğurda her türlü bedeli ödemeyi göze almış çok değerli bir dost, arkadaş ve meslektaşımızdır.

Turizm sektörü olarak yıllardan beri hayalini kurduğumuz şey; Türkiye Büyük Millet meclisinde (TBMM) asıl işi turizm olan bir milletvekilinin olması ve sektörümüzü temsil etmesidir. Bu vesileyle 28. dönem Antalya milletvekilliği aday adaylığı ile siyasete adım atan meslektaşımız ve yol arkadaşımız Sayın Hamit Kuk’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz.

Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da meslektaşımızla omuz omuza aynı yolu yürümeye devam edeceğiz. Sadece biz değil, Antalya’da bulunan ve Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce turizmci meslektaşımız da onunla omuz omuza yürümeye devam edecektir."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.