Şelale Restaurant'tan Hollanda'da Ulupınar tanıtımı...

Şelale Restaurant, 10 -15 Ocak 2012 tarihleri arasında, Hollanda Utrecht Vakantiebeurs Turizm Fuarı için İngilizce olarak hazırlanan Turizm Aktüel dergisinde Ulupınar’ı tanttı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Şelale Restaurant'tan Hollanda'da Ulupınar tanıtımı...

Halil ÖNCÜ –KEMER

Şelale Restaurant, Ulupınar’ın tanıtım işini üstlenmeye devam ediyor. Kemer’in eşsiz güzellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ulupınar’da bulunan Şelale Restaurant Türkiye turizminin uluslararası pazardaki tanıtım ve lansman vitrini olarak önemli bir misyonu üstlenen Turizm Aktüel Dergisinin, Hollanda Utrecht Vakantiebeurs Turizm Fuarı için hazırladığı özel sayısında yer aldı.

10 -15 Ocak 2012 tarihleri arasında, Hollanda Utrecht Vakantiebeurs Turizm Fuarı için İngilizce olarak yayınlanan dergide Ulupınar’ın tanıtımı yapılırken dergi yaklaşık 10 bin adet basılırken bu önemli fuarda dağıtılıyor.

Ulupınar Şelale Resaurant Sahibi Doğan Akkaelle yaptığı açıklamasında, Antalya’ya 10 milyon üzerinde turist geldiğini ve bu rakamın yaklaşık dört  milyona yakının Ulupınar bölgesinden geçtiğini belirterek, bölgenin önemine dikkat çekti. Ulupınar’ın doğal güzellikleri ile ön planda olduğunu ve yerli yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yaptıklarına dikkat çeken Akkelle, “Ulupınar bir dünya markası. Dünyanın dört bir yanından gelen turistler, Kemer Ulupınar'ın doğal güzelliklerini görmeye geliyorlar. Biz de Ulupınar Şelale Restaurant olarak onlara en iyi hizmeti ve misafirperverliği sunuyoruz.

Ulupınar’ın tanıtımında öncü rol oynayarak 10 -15 Ocak 2012 tarihleri arasında, Hollanda Utrecht Vakantiebeurs Turizm Fuarı için İngilizce hazırlanan dergide Ulupınar’ın tanıtımını yaparak, fuarda Ulupınar’ı anlatma fırsatı yakaladık. Dergi yaklaşık 10 bin adet basılırken bu önemli fuarda dağıtılıyor. Tüm dünyayı Ulupınar'a ve mükemmel doğal ortamda yer alan Şelale Restaurata bekliyoruz. "dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.