Sektörde yeni trend, Organik Turizm...

Türkiye’nin ilk yüzde yüz organik ev tekstili markası Ecocotton, ürünlerini turizm sektörünün de hizmetine sunuyor

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sektörde yeni trend, Organik Turizm...

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de organik ürün kullanımı konusunda artan bilinç düzeyi, organik alanındaki talebi hızlı bir ivmeyle yükseltiyor. Çevreye duyarlı, sağlığına ve konforuna düşkün bilinçli tüketicilerin bu talebi doğrultusunda turizm sektöründeki firmalar da kendilerini yeniliyorlar.

Yerli ve yabancı turistler, tatilde konakladıkları tesislerde organik kriterlere uygunluk arıyor. Yiyeceklerden, odalardaki çarşaf ve havlu – bornozlara kadar tüm ürünlerin organik standartlarına uygun olmasını tercih ediyor. Konakladıkları tesislerin çevreye olan duyarlılığını önemsiyor.

Türkiye’nin en iyi pamuğu olan organik Ege pamuğundan üretilen, GOTS sertifikasyonuna (Global Organik Tekstil Standartı) sahip, yüzde yüz organik ürünlerden oluşan Ecocotton, ürün yelpazesinde nitelikli turisti hedefleyen, organik ürün kullanımına özen gösteren turistik tesislerin taleplerine geniş yer veriyor.

Naturel, Marine ve Ottoman olmak üzere üç farklı konseptte hazırlanan Ecocotton koleksiyonu, tarladan ambalaja kadar tüm üretim aşamalarını kapsayan organik tekstil üretim standartlarını hayatın her alanına taşıyor.

Ecocotton,  özgün tasarımları, özenli dikimi, saf ve doğal özellikleri ile nevresim, havlu, bornoz başta olmak üzere tüm ürünlerini ekoloji tutkunlarının hizmetine sunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.