Seferihisar'ın turizm kapasitesi arttırılacak

CHP Seferihisar Belediye Başkanı Aday Adayı Köksal Yıldırım, Seferihisar için projeleri doğrultusunda temaslara devam ediyor. Türkiye Küçük Oteller Derneği (TÜRKODER) Başkanı Ertan Ustaoğlu ile Ankara’da bir araya gelen Yıldırım, Seferihisar’ın bölgedeki turizm potansiyelinden yeteri kadar yararlanamadığına dikkat çekti.

12/12/2023 22:25
Seferihisar'ın turizm kapasitesi arttırılacak

Göreve geldiği andan itibaren ilçedeki turizm yatırımlarının hızlanması için çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Köksal Yıldırım, Seferihisar’da konaklama ve yatak sayısı kapasitesinin artırılması, turizmin ve dolayısıyla yerel ekonominin canlandırılması konusunda yapılabilecek çalışmalar hakkında Ustaoğlu ile görüştü. 

TÜRKODER Başkanı Ertan Ustaoğlu, Köksal Yıldırım ile gerçekleştirdikleri görüşmeden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, Seferihisar’ın küçük oteller adı verilen “butik otel” konseptine çok uygun bir bölge olduğunu hatırlattı.

Bu ziyaretin ilçe turizmi için önemli bir adım olduğunu ifade eden Ustaoğlu, “Seçimlerin ardından TÜRKODER’in 2024 Nisan ayındaki yönetim kurulu toplantısını Seferihisar’da yapacağız. Türkiye turizmine katkıda bulunacak her çalışmaya parti ve ideoloji gözetmeksizin destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.