Seda İbişoğlu Durak Barcelo Hotels'te

Turizm sektörünün başarılı isimlerinden Seda İbişoğlu Durak, Barcelo Oteller Grubu’nun İstanbul Merkez Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildi.

08/08/2018 09:43
Seda İbişoğlu Durak Barcelo Hotels'te

Bu yılın kasım ayında hizmete girecek olan Barcelo İstanbul Hotel ve Occidental The Public ile Occidental Pera İstanbul dahil olmak üzere, Barcelo Oteller Zincirinin Merkez Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine, Seda İbişoğlu Durak getirildi.

Barcelo Oteller Grubu’nun İstanbul Merkez Satış ve Pazarlama Direktörü Seda İbişoğlu Durak, Sakarya Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nden mezun olduktan sonra 2002 yılında turizm sektörüne adım attı.

Kariyerine Merit Antique Hotel’de başladı

Kariyerine Merit Antique Hotel’de, Satış ve Pazarlama Departmanı'nda başlayan Seda İbişoğlu Durak, 1 yıl sonra Eresin Topkapı Hotel’e geçti. 2004 yılında Barcelo zincirine geçen otelde 2007 yılı sonuna kadar görevine devam etti. 2007 yılında Crowne Plaza Old City Hotel’in açılışını ve 5 yıl boyunca Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini sürdürdü.

2013 yılında Elite World İstanbul Hotel’e başlayan ve 3 yıl Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüten Seda İbişoğlu Durak, 2016 yılında Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezin’de 2 yıl boyunca Satış ve Pazarlama Direktörlüğü'nde görev aldı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.