Şanlıurfa’da Divan Otel’e kim engel oldu?

Konaklama kapasitesi düşük olan ve otel sıkıntısı çekilen Şanlıurfa’da Koç Holding’in Divan Oteli inşa etmek istediği ancak bir belediyenin buna engel olduğu iddia edildi.

22/09/2021 20:33
Şanlıurfa’da Divan Otel’e kim engel oldu?

Göbeklitepe’nin bulunmasıyla birçok yerli ve yabancı turist için cazibe merkezi haline gelen Şanlıurfa, otel ve konaklama sıkıntısı geçiyor. Zaman zaman kentte gelen misafirlerin konaklayabilecekleri mekanları bulmakta sıkıntı yaşadıkları Şanlıurfa’da otel konusunda yeteri kadar yatırım gelmediği biliniyor.

Mevcut otellerin yetersiz kaldığı kentte yeni bir iddia ortaya atıldı. Koç Holding’in bünyesinde bulunan zincir Divan Oteli’ni Şanlıurfa’ya da inşa etmek istediği ancak belediyenin buna engeller çıkardığı öne sürüldü.

ESKİ BARO BAŞKANI BUCAK İDDİADA BULUNDU

Bu iddiayı ortaya atan ise, Şanlıurfa Barosu Eski Başkanı Avukat Ali Fuat Bucak oldu. Hangi belediyenin engel olduğuna ilişkin bilgi vermeyen Bucak, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Otel sıkıntısı çekilen Urfa’da Koç Holding’in Göbeklitepe yolu üzerinde bir Divan Oteli açmak istediği, ancak belediyenin engel olduğu, bu nedenle de Koç’un bu işe ayırdığı arsayı sattığı söyleniyor. Bilgisi olan var mı?” ifadelerini kullandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.