Ryanair’den Rusya atağı
Düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair, 2020 yılında Rusya’nın turist şehri St.Petersburg’a sefer başlatacağını duyurdu.

Düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair, 2020 yılında Rusya’nın turist şehri St.Petersburg’a sefer başlatacağını duyurdu. Rusya Ulaştırma Bakanlığı yaptığı açıklamada, düşük maliyetli havayolu Ryanair’ın 2020 yılında Rusya'nın St.Petersburg şehrinde bulunan Pulkova Havalimanı'ndan uçmaya başlamasını beklediklerini açıkladı.
Airport'un haberine göre, turistik bir şehir olan St.Petersburg’da bu vesile ile turist sayısında artış bekleniyor. Aynı zamanda ulusal bayrak taşıyıcı Aeroflot ile de rekabet ortamı yaratılacak.
Bakanlık yetkilisi yaptığı açıklamada, Ryanair, EasyJet, WizzAir, Volotea, AirBaltic ve Fly One'ın, Rusya’nın, Moskova'da bulunan üç büyük havalimanından sonra dördüncüsü olan büyük merkezi olan St.Petersburg şehrindeki Pulkovo Havalimanı'ndan uçuşlar düzenlemeye ilgi duyduklarını da sözlerine ekledi.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: