Rusya'da yeni yılda ucuzlayacak destinasyonlar açıklandı

“Prime” tarafından “Aviasales” kaynaklı paylaşılan bilgilere göre, yeni yıl tatilinden sonra tüm destinasyonlara uçak biletleri ucuzlayacak. Ancak yeni yıl tatilinden sonra en pahalı biletler Tiflis ve Antalya’ya (sırasıyla yüzde 71 ve yüzde 46 oranında) ve Rusya’daki Kazan ve Kafkasya Mineralnıye Vodı’ya (yüzde 55 ve yüzde 54) olacak.

02/01/2024 12:19
Rusya'da yeni yılda ucuzlayacak destinasyonlar açıklandı

Ortalama olarak ocak ayında iç hatlara uçak biletleri yüzde 27, dış hatlara ise yüzde 21 oranında ucuzlayacak. Bu durumun nedeni, tatillerin ardından azalan talep olarak açıklanıyor. Moskova’dan Tiflis’e uçuş tek yön uçuş bileti maliyeti 6,1 Bin Ruble olurken, St. Petersburg’dan 9,2 Bin Ruble, Yekaterinburg’dan 10 Bin Ruble olacak. Moskova’dan Antalya’ya 6,5 Bin Ruble, St Petersburg’dan 9,2 Bin, Yekaterinburg’dan ise 9,3 Bin Ruble olacak.

İç hatlarda ise Moskova’dan Kazan’a tek yön uçuş bilet fiyatı 1,8 Bin Ruble gerçekleşelirken, St. Petersburg’dan 1,4 Bin Ruble, Yekaterinburg’dan 3,7 Bin Ruble olacak. Moskova’dan Mineralniye Vodı’ya 3,1 Bin, St. Petersburg’dan 4,8 Bin, Yekaterinburg’dan 6,2 Bin Ruble olacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.