Rus turistin aralık ayı tercihi de Antalya olacak

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Aralık ayında Antalya'ya yönelik turlarla ilgili değerlendirme yayınladı. Antalya Aralık ayında da Ruslar için popüler bir tatil destinasyonu olmaya devam ediyor.

02/12/2023 22:23
Rus turistin aralık ayı tercihi de Antalya olacak

ATOR'un değerlendirmesinde Antalya'da hava sıcaklığının 18-19 derece olduğu Aralık ayında Rus turistlerin çoğunlukla ısıtmalı kapalı ve açık havuzları ve her şey dahil sistemi olan yüksek kaliteli otelleri tercih ettiği belirtildi. Turizmdays'te yer alan habere göre, aralık ortasında Antalya'ya yönelik turların fiyatlarının Kasım'a göre yüzde 25 daha ucuz olduğu belirtildi. Kışın Rusya'nın bir çok şehrinden direkt uçuşlarla tur operatörleri ile Antalya'ya uçulabiliyor.

Rusya'da birçok şehirden Antalya'ya kış turları sunuluyor

2023-2024 kış sezonunda. PEGAS Touristik, Southwind havayollarının Moskova, St. Petersburg, Yekaterinburg, Kazan, Ufa'dan direkt uçuşları ve Adler, Mineralnye Vody, Makhachkala'dan GDS uçuşlarıyla Antalya sahiline turlar sunuyor.

Coral Travel'ın Moskova'dan (Türk Hava Yolları) Antalya'ya uçuş programı ve diğer şehirlerden GDS turları bulunuyor. Anex'in ayrıca Türk Hava Yolları charterinde bir koltuk bloğu ve St. Petersburg, Mineralnye Vody ve Sochi'den düzenli uçuşlarla turları bulunuyor.

Tur operatörü FUN&SUN, Pegasus Havayolları uçuşlarında Moskova'dan ve diğer şehirlerden GDS uçuşlarında programlar oluşturuyor. Intourist ve TEZ Tour Antalya'ya düzenli uçuşlarda GDS taşımacılığı yapıyor.

Antalya talebi geçen yılın üstünde

Tur operatörlerine göre, Türkiye'nin (Antalya sahili) kışa olan talebi istikrarlı; bazı şirketler için bu oran geçen yılın seviyesini aşıyor. Rezervasyonların önemli bir kısmı yılbaşı döneminde gerçekleşiyor ancak, talebin yoğun olduğu dönemden önce Antalya otellerinde her şey dahil konseptinde dinlenmek isteyen de çok sayıda turist var.

Tur operatörlerine göre, Türkiye'de ısıtmalı havuzlu ve her şey dahil sistemli 5 yıldızlı otellerde 10 gece iki yetişkin için tatil fiyatları 85-90 Bin Ruble'den başlıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.