Rus havayolu şirketlerinin yeni rotası Kapadokya oldu

Pobeda ve Pegasus Rusya-Türkiye arasında yeni uçuşlara başlarken, Rus hava yolu şirketlerinin Kapadokya Havalimanı'na uçuş yapmasına izin verildi.

18/02/2023 12:18
Rus havayolu şirketlerinin yeni rotası Kapadokya oldu

Rus havacılık otoriteleri, Rus havayolu şirketlerinin uçuşları için yeni varış noktası olarak Kapadokya'nın seçildiğini açıkladı. Sputnik'te yer alan habere göre, Rus havacılık yetkililerinin Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nın yeni destinasyon olarak seçildiğine ilişkin yazışmaları Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı Rosaviatsiya tarafından yayınlandı.

Rosaviatsiya’dan yapılan açıklamada, Rus havacılık otoritelerinin Rus havayolu şirketlerinin Türkiye uçuşları için yeni varış noktası olarak Kapadokya'yı seçtiklerini Türk meslektaşlarına bildirdiği belirtildi.

Türkiye'de daha 7 noktaya uçma hakkları var

Açıklamada ayrıca, Rusya’nın Kapadokya'yı yeni varış noktası olarak seçmesinden sonra Türkiye'de yedi nokta daha seçme hakkını elinde bulundurduğu bilgisi paylaşıldı.

Şu anda Rus havayolları şirketleri, Rusya topraklarındaki herhangi bir noktadan Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, İstanbul, İzmir, Trabzon, Samsun ve Gazipaşa havalimanlarına uçuş gerçekleştirebiliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.