Runatolia Maratonu 7 Mart'ta Antalya'da koşulacak

Bu yıl 16'ncısı düzenlenecek Runatolia Maratonu, 7 Mart'ta Antalya'da koşulacak. Maratona, 39 ülkeden yaklaşık 3 bin 500 sporsever katılacak.

04/03/2021 22:30
Runatolia Maratonu 7 Mart'ta Antalya'da koşulacak

Runatolia Maratonu'nun 16'ncısı 7 Mart Pazar günü Antalya'da düzenlenecek. Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, organizasyona 39 ülkeden yaklaşık 3 bin 500 sporsever katılacak. Sezonun ilk maratonu olarak görülen ve Konyaaltı Caddesi'nden başlayacak etkinliğe, Red Bull Challengers üyeleri katılacak.

3 günlük bir festivalin son gününde gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında, Türkiye'nin dört bir yanından gelen Red Bull Challengers üyeleri şehre izini bırakmak için ilk adımlarını atacak.

Runatolia Maratonu AKM önünden başlayacak ve yine aynı noktada tamamlanacak 

Red Bull Challengers üyeleri Rundamental, Beat Run Crew, Runarchy, Ankarunning, No Reason Co., Karşıyaka One Team'in yer alacağı, maraton, yarı maraton, 10 kilometre ve takımlar koşularının yapılacağı Runatolia Maratonu AKM önünden başlayacak ve yine aynı noktada tamamlanacak.

 Runatolia Maratonu'nun 16'ncısı 7 Mart Pazar günü Antalya'da düzenlenecek. Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, organizasyona 39 ülkeden yaklaşık 3 bin 500 sporsever katılacak. (AA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.