Ruhunu Değiştirmedik Bedenini Baştan Yarattık

Antalya Belek'in en köklü otellerinden Sirene Belek Hotel, bir süre önce fiziksel olarak kendini yenilerken; şimdi de kurumsal kimliğini değiştirdi.

31/12/2019 23:40
Ruhunu Değiştirmedik Bedenini Baştan Yarattık

Hasan Arslan - Turizm Aktüel

Çam ağaçlarının göz alıcı yeşili ile Akdeniz’in büyüleyici maviliğinin buluştuğu en güzel noktalardan Belek’te konumlanan Sirene Belek Hotel, açıldığı 1992 yılından itibaren bölgenin önemli bir değeri olarak misafirlerine hizmet veriyor.

Bu değeri daha da yukarı taşımak hedefiyle durmaksızın devam eden çalışmalarımızın bir parçası olarak; yeni turizm sezonuna daha genç ve çağdaş yüzümüzle girmek için fiziksel olarak yenilediğimiz tesisimizin kurumsal kimliğini de baştan dizayn ettik. Yirmi yılı aşkın süredir Belek ve Antalya turizmine birçok ilkleri kazandıran otelimiz yoluna aynı kararlılıkta ve emin adımlarla devam edecektir.

Yenilenen Sirene Belek Hotel imajını da tazeledi

Akkanat Holding Satış ve Pazarlama Direktörü Volkan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Çağın değişen dinamiklerine hızlı bir biçimde adapte olmak adına yeni atılımlar yapmak istedik. Tepeden tırnağa gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmalarıyla; Sirene Belek Hotel'in ruhunda yer alan ‘’aile, çocuk, eğlence, dinlence, büyük harflerle yazdığımız spor olanakları’’ daha ön plana çıkarıldı.

Misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmek ve otelimizi gençleştirmek için birçok bölgede orta ölçekli bir otel yapmaya yetecek kadar bir yenileme bedeli harcadık. Misafirlerimiz karşılayan lobimiz, konforlu konaklama olanağı sunan villalarımız, Palace binamız ve odaları, lezzeti ve kalitesiyle ön plana çıkan restoranlarımız, barlar, tüm genel mekanlar yeniden tasarlandı. Duvar içerisinde görünmeyen detayları dahi yeniledik ki biz buna yüz nakli-'Face Off' adını verdik. Sirene Belek Hotel'in ruhunu değiştirmeden bedenini tümüyle baştan oluşturduk. Yazın 450 kişiye ulaşan personelimizle güler yüzlü, kaliteli hizmetimizi, fiyat-eder dengesini koruyarak bundan sonra da misafirlerimize sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Yeni logosuyla çağdaş bir Deniz Kızı...

Sirene Belek Hotel'in fiziki değişimi kurumsal kimliğine de yansıdı. İsminden alınan ilhamla "Deniz Kızı" figürü öne çıkarken, Akdeniz’in turkuvaz ve lacivert denizini simgeleyen yeni Sirene logosu oluşturuldu. Daha sıcak ve samimi bir yapıya bürünen otel, bundan böyle unutulmaz bir tatil için denizkızı Sirene’den misafirlerine haberler uçuracak. Hemen yanı başındaki Antalya Golf Kulübü, yeşil alanları, geniş havuzları ve özel çocuk kulübü ile Sirene Belek Hotel, yeni sezonda da en samimi tatil noktalarından biri olmaya devam edecek.

Akkanat Holding Satış ve Pazarlama Direktörü Volkan Çavuşoğlu: Duvar içerisinde görünmeyen detayları dahi yeniledik ki biz buna yüz nakli-'face off' adını verdik.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.