Rotana satış ağını Aviareps ile güçlendirdi

Ortadoğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’de otelleri bulunan Rotana, Türkiye pazarında satış temsilcisi olarak, dünya çapında, 48 ülkedeki 66 ofisi bulunan uzman marka Aviareps'i görevlendirildi.

15/01/2019 12:19
Rotana satış ağını Aviareps ile güçlendirdi

2019 yılıyla birlikte başlayan temsilcilik kapsamında Aviareps, Ortadoğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’de 13 ülke 23 şehirde tesisler yöneten Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli konaklama markası Rotana'nın müşteri talebinin artırılmasına yönelik çalışmalarını yürütecek.

Rotana Satıştan Sorumlu Kurumsal Başkan Yardımcısı Declan Hurley konuyla ilgili olarak, “Türkiye Satış Ofisi’nin ana sorumluluğu, müşteri ağımızı büyütmek, markalarımızı yeni müşterilere tanıtmak, pazarlamak ve ağımızda bulunan tesislerimizi Türkiye'deki farklı müşteri gruplarına satmaktır. Rotana, GSA (Genel Satış Acentesi) olarak Aviareps'i, önemli pazarlardaki deneyim, itibar ve sürekliliği nedenleriyle tercih etti” diye konuştu.

Rotana'yı Avrupa'daki 5 önemli pazarda Aviareps temsil ediyor

Aviareps’in Rotana tarafından Türkiye'de görevlendirilmesi,  grubun Aviareps tarafından Belçika, Fransa, İtalya, Lüksemburg ve Hollanda’yı içeren Avrupa'daki 5 önemli pazarda başarıyla temsil edilmesinin devamı olarak gerçekleşti. 

Aviareps’in Turizmden Sorumlu Şef Operasyon Yetkilisi Thomas Drechsler de şöyle konuştu: "Rotana ile temsil işbirliğimizi altı uluslararası pazara yaymak bizim için bir onurdur. Kendimizi Rotana markası ve felsefesiyle daha da geliştirmek, karşılıklı olarak somut ve başarılı sonuçlar elde etmek için, verimli işbirliğimizi dünya çapındaki yeni pazarlarda daha da genişletmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.