Rose Hotels'e ATSO'dan ödül...

Kemer’de bulunan Rose Hotels, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nın “Konaklama Tesislerinde 2010 Yılı Döviz Kazandırıcı Hizmetler” kategorisinde ilk sırada yer aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rose Hotels'e ATSO'dan ödül...

Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın başarılı gerçek kişi üyelerini teşvik etmek amacıyla düzenlediği " Geleneksel Ödül Töreni" ATSO tesislerinde düzenlenen bir tören ile gerçekleştirildi. ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende, kategorilerinde ilk 3’e giren ATSO üyesi kişi ve kurumlara, ödül ve takdir belgeleri verildi. Törene Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Antalya milletvekilleri Gürkut Acar, Yıldıray Sapan, Osman Kaptan, ilçe belediye Başkanları, ilgili kurum ve kuruluşların müdür ve yetkilileri ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Kemer’de bulunan Rose Hotels Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nın “Konaklama Tesislerinde 2010 Yılı Döviz Kazandırıcı Hizmetler ” kategorisinde ilk sırada yer aldı. Rose Hotels Sahibi Kazım Gül, ödülünü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisacıklıoğlu’nun da katıldığı törende aldı. Rose Hotels Sahibi Kazım Gül‘ün yanı sıra Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Gül Ege ve Rose Hotels Departman müdürleri de ödül töreninde yerini aldı.

Ödül töreni sonrası görüşlerini aldığımız Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi  Yeliz Gül Ege, “ ATSO tarafından düzenlenen törende aldığımız bu ödül bizim için çok gurur verici. İstikrarlı olarak geçtiğimiz yıllarda da aldığımız bu ödül şunu gösteriyor ki; biz turizm sektöründe hem istihdama katkı sağlıyoruz hem de ülkemize döviz geliri yaratıyoruz. Bundan sonra da bu başarımızı sürdürmek hedefindeyiz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.