Rixos Otelleri’nde yeni yılın parlayan yıldızı olun...

Rixos Otelleri, yeni yıl çoşkusunu ve 2011’in ilk dakikalarını konukları ile paylaşmak için gün sayıyor. Rixos Sungate ve Rixos Tekirova hazırladığı birbirinden özel programlarla yılbaşı gecesinde unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rixos Otelleri’nde yeni yılın parlayan yıldızı olun...

Rixos Sungate’de dört dörtlük yılbaşı keyfi...

 

Antalya Beldibi’nin; mimarisi, konforu ve doğal güzellikleri ile yaşan oteli Rixos Sungate’de 31 Aralık gecesi yeni yıl, özel ve eğlenceli partilerle karşılanacak. Yılbaşı resepsiyonu ve gala yemeğinin ardından Grup Akropolis, Dj Ertan ve Dj Serkan eşliğinde yılbaşı eğlencesine geçilecek.  Rixos Sungate bu yılbaşı çocukları da unutmayacak. Çocuklara özel yılbaşı partisi ailelerinden ayrı kendi yaş grupları ile eğlenmek isteyen çocuklar için de özel bir geceye dönüşecek.  Yılbaşı gecesinin ardından, 2011’in ilk günü Rixos Sungate’de yeni yıl brunch keyfi ile başlayacak. Eğlence ve dansın bir arada yaşanacağı “Geçmişten Günümüze Retro Parti”nin ardından ise Dj eşliğinde Chaos disco parti konuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

 

Rixos Tekirova 2011’e bir hafta süren eğlence ile merhaba diyecek...

 

Akdeniz’in en gözde koyunda doğal güzellikleri ve VIP hizmeti ile konuklarına farklı bir tatil keyfi yaşatan Rixos Tekirova yılbaşı gecesi ve yeni yılın ilk haftası birbirindne özel kutlamalara ev sahipliği yapacak. Yeni yılın ilk ışıkları canlı müzik performansları, samba ve oryantel dans showlar ile karşılanacak. Gecede ödüllü çekilişler de yapılacak. Yeni yılın ilk günlerini Rixos Tekiorva’da karşılamaya devam eden konuklar gerçekleştirilecek özel partiler, bingo oyunları ve komedi showlar ile eğlenmeye devam edecekler.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.