Rixos Lares’te ‘Orman Haftası’ kutlandı
Rixos Lares’te, Orman Haftası kapsamında otelin çevre gönülllüleri ‘Green Team’ ve otel misafirlerinin de katkılarıyla ağaç dikim aktivitesi gerçekleştirildi.
Orman Haftası dolayısı ile Rixos Lares’te “Plant for the Planet” sloganı ile otel çevre gönüllüleri ekibi olan “Green Team” öncülüğünde tesis misafirlerinin de katkıları ile ağacı dikim aktivitesi gerçekleştirildi. Küresel ısınmanın ve çevre sorunlarının her zaman takipçisi ve sürdürülebilir turizmin destekçisi olan Rixos Lares Otel Cluster Genel Müdürü H.Cüneyt Kuru "Genellikle Tesis olarak çevre duyarlılığını ve bilincini arttıracak etkinlikleri her zaman düzenlemeye özen gösteriyoruz. Orman Haftası dolayısı ile misafirlerimizin de katılacağı bir etkinlik yaptık. Bu özel günde en güzel etkinliğin dünyaya yeni ağaçlar dikmek olduğunu düşünerek aktivitemizi bu yönde gerçekleştirdik. Çevresel bilinci arttırmak adına faaliyetlerimizi her zaman da sürdürmeye devam edeceğiz.”dedi.
Misafirler tarafından da takdir ve beğeni ile karşılanan etkinlikte, aktiviteye katılan misafirler diktikleri çam ağaçlarını görmek için tekrar tesisi ziyaret etmek istediklerini belirttiler.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol:
Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.