Rixos Adası büyük Mehendi törenine ev sahipliği yaptı

9 Mayıs günü Bodrum’a gelen Donald Trump ın ortaklarından, Hindistan’ın Emlak Kralı  Basant  Bansal’ın yeğeninin düğünü 4 günün sonunda tamamlandı.

13/05/2018 18:30
Rixos Adası büyük Mehendi törenine ev sahipliği yaptı

Rixos Adası'nda Hint düğünlerinin en önemli seremonisi kına töreni  “Mehendi”, dev bir kadronun gece gündüz çalışması ile tamamlandı. Bansal'ın oğlu Piyush ve gelin Diyva’nın düğününde, 600 davetliye yaklaşık 1500 kişi hizmet etti. 

Mehendi etkinliği için Hindistan’dan kilolarca baharat, Hint yemeği malzemeleri ve misafirler için hediyelik eşyalar getirtildi. İstanbul Kapalçarşı'nın da replikası yapıldı.

Hindistan'dan ünlü şarkıcı ve DJ'ler geldi

Kapalıçarşı’nın dükkanları kuruldu, Türk folklor ekipleri, mehteranlar gelin ve damadı karşıladılar. Hindistan'dan gelen ünlü şarkıcı ve DJ'ler de misafirleri eğlendirdi.

Misafirler otellerinden Rixos adasına, özel yatlar ile transfer edildi. Düğün organizasyonunun Bodrum’a gelmesini sağlayan Crystal Concepts firması, İstanbul ve Antalya'dan gelen on firma ile dört gün dört gece süren düğünü en ince ayrıntısına  kadar planladı.

Gelin ve damat yarım milyon Dolar değerinde kıyafet giydi

Rixos Ada'da gerçekleşen Mehendi etkinliği ve tüm diğer törenlerde Hintli gelin ve damat neredeyse yarım milyon Dolar değerinde kıyafetler giydi. Misafirler Bodrum’a 2 özel uçak ve 15 Jetle geldi.

Bu senenin en büyük düğün organizasyonu, düğün sahibine 5 Milyon Dolar'a mal oldu. Daha önce de İran ve Ürdün gibi ülkelerin de seçkin iş adamları ve ailelerinin düğünlerine de ev sahipliği yapan Rixos Premium Bodrum, destinasyon düğünlerinin en popüler mekanları arasında yerini aldı. 

Sezon açılışını bu ses getiren etkinlikle yapan Bodrum’a bu düğünün çok büyük turizm katkısı yapması bekleniyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.