Ritz İstanbul'un tanıtım filmi çalışanlarından...

The Ritz-Carlton Hotel Company, otelde görev alan çalışanlarının hünerli elleriyle yeteneklerini sanata dönüştürdüğü bir video serisi çekti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ritz İstanbul'un tanıtım filmi çalışanlarından...

The Ritz-Carlton Hotel Company Başkanı ve Operasyon Şefi Herve Humler, “Konuklarımız için, onların ulaşabilecekleri her deneyim noktasında anılar yaratmada uzmanlaşıyoruz. The Ritz-Carlton’da, özel hizmetlerden, oda hizmetlerine, içki dağıtan garsona ve ayakkabı boyacısına kadar önemli oranda özel bir ustalık değeri vardır ve seçici dünya gezginleri için anılar oluşturmaya önem verilir. Çekilen filmler, gerçek profesyonellik ustalığının markamızla deneyimlerinizi nasıl etkilediğine ve nasıl bir The Ritz-Carlton hanımefendi ve beyefendisi olunduğuna odaklanıyor“ diyor.

Yeni dijital video serisinde kamera, organizasyonda belirli bir işi yapan belirli bir hanımefendi veya beyefendiye odaklanıyor. On videoluk serinin ilk dördünde, şarap uzmanı, baş aşçı, oda görevlisi ve ayakkabı boyacısı ile tanışıyoruz. Bu kişiler, The Ritz-Carlton’daki oynadıkları rolün ve bir konuğun deneyiminde beklentinin ötesinde bir farklılık yaratmak zorunda oldukları zamanların detaylarını paylaşıyorlar.

Bir yıl önce The Ritz-Carlton, ‘Gelin Sizde Unutulmaz Anılar Bırakalım’ ile tümüyle yeni bir iletişim yaklaşımını başlatmıştı. Sanat, mesaj ve dijital deneyim platformlarını kullanarak, konuklardan The Ritz-Carlton’un bir otelden daha çok, bir ömür boyu sürecek bir anı olmasına izin vermelerini istemişti. Marka platformu, güzel mekanları, oralardaki eşsiz deneyimleri ve hanımefendi ve beyefendiler tarafından sunulan servisleri hatırlatan tesadüfen keşfedilmiş anlar yaratarak, konukların hafızasına ilgi çekici bir şekilde açıkça işlenen bir mesaj veriyor.

"Gelin Sizde Unutulmaz Anılar Bırakalım’, gerçek lüksü karakterize eden ender ve özel şeyleri tanımlayarak bir şirketin net bakış açısını ifade ediyor. Öyküsünün devamında yeni video serisi, The Ritz Carlton’da bu anıların nasıl oluşturulduğunu gösteriyor.

The Ritz-Carlton Satış ve Pazarlama Şefi Chris Gabaldon, “Dijital alanın hızla gelişimi ile özel dijital video formatını kullanarak bir Ritz-Carlton deneyiminin arkasındaki yoğunluğu verme fırsatına sahip olduk. Bu, markamızı bilen müşterilerle ilişkimizi derinleştirecek ve hakkımızda daha fazla şey bilmek isteyen insanlarla yeni ilişkiler yaratacak şekilde, öykümüzü şık ve uygun bir içerikle anlatmamıza izin veriyor” diyor. Şu anki seri, her biri yeteneğin sanata dönüştüğünü gösteren dört film parçasını içeriyor. Bu filmler The Ritz-Carlton web sitesinde izlenebilir.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.