Rezervasyonlarımız iki katına çıktı

Antalya Kemer’de bulunan Hollanda’nın Amsterdam kentinden esinlenerek 2005 yılında tamamlanarak hizmete açılan Orange County Resort Hotel ,2014 sezonundan da oldukça umutlu.

31/12/2019 23:40
Rezervasyonlarımız iki katına çıktı

Halil ÖNCÜ / KEMER 

Bu yıl eğlence özelliğini öne çıkaran özelliği ile dikkat çeken Orange County Resort Hotel Parti oteli olarak misafirlerine hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor. Kemer’in eğlence merkezlerine yakınlığı nedeniyle tercih sebebi olan otelde gelen konuklar adeta eğlenceye doyuyor.

Orange County Resort Hotel  Satış ve Pazarlama Müdürü N.Melike Konuralp.

“Geçen yıla rezervasyonlarımız iki katına çıkmıştır”

Orange County Resort Hotel  Satış ve Pazarlama Müdürü N.Melike Konuralp verdiği bilgide,“2005 yılından bu yana Kemer turizmine özel bir renk katan otelimiz bu yıl farklı bir konspetle hizmetine devam etmektedir. Kemer’in eğlence alanındaki adını bizde parti oteli olarak duyurmaya ve bu konuda büyük ilgi görmeye devam ediyoruz. Gençlere ve genç ailelere yönelik olarak kaliteli hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. İki yıl önce gerçekleştirdiğimiz renovasyon çalışmalarımız ve genel Müdürümüz Kaya Günler’in de geniş ufku ile parti otelimiz her geçen gün daha fazla ilgi görmeye devam etmektedir. Geçen yıla göre rezervasyonlarımız iki katına çıkmıştır. 15 kişilik misafir ilişkileri ekibimiz ile gelen misafirlerimiz karşılanmakta, onların her türlü rahatlığı düşünülmektedir. Yemeklerimizin kalitesi, üstün kaliteli hizmet anlayışı ile birleşmektedir” dedi.

Otelimizde Avrupalı, BDT Ülkeleri başta olmak üzere İran ve İsrail’den de misafirlerimizi ağırlamaktayız!

Kemer’de Avrupalı turistin az olmasının fiyatların yüksek olmasından kaynaklandığını ifade eden Konuralp, oteldeki Pazar payını da değerlendirdi.  Konuralp; “Otelimizde Avrupalı, BDT Ülkeleri başta olmak üzere İran ve İsrail’den de misafirlerimizi ağırlamaktayız. Son dönem İsrail’den gelen misafir sayımızdaki artışımız % 20 civarındadır. Bu arada Hollanda’dan da misafirlerimiz otelimize ilgi göstermektedir. Son dönem Kemer’de Avrupalı turistin yerini BDT Ülkelerinin almasını fiyata bağlıyorum. Tek sorun fiyatlardır. Side ve Manavgat bölgeleri başta olmak üzere diğer bölgelerdeki düşük fiyat politikası nedeniyle Avrupalılar bu bölgeleri tercih etmektedirler. Ancak yine de Avrupalılar Kemer için önemlidir. Bu konuda da çalışmalarımız devam etmektedir” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.