Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de Yunan Geceleri

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in roof katında yer alan 212 Restaurant, Ağustos ayı süresince misafirlerini, leziz Türk ve Yunan mezelerinden oluşan menüsü ve Yunan canlı müzik performansları ile ağırlayacak.

08/06/2018 15:23
Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de Yunan Geceleri

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in roof katında yer alan ve panoromik İstanbul manzarası ile misafirlerini ağırlayan 212 Restaurant, Ağustos ayı süresince misafirlerini leziz Türk ve Yunan mezelerinden oluşan menüsü ve Yunan canlı müzik performansları ile ağırlayacak. Otel’in ödüllü şefi Arif Madakbaş önderliğinde hazırlanan menüde, birbirinden enfes tatlar misafirlere lezzet şöleni yaşatacak.

Yaz gecelerine Akdeniz esintisi katmak isteyen Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel, Ağustos ayı süresince mevsimin en taze otlarından hazırladığı meze tabağı, ıspanaklı keçi peynirli baklava böreği, mevsim sebzeleriyle harmanlanan ızgara levrek menüsü ile lezzet düşkünlerine ziyafet yaşatacak.

Taverna Ruhu 212 Restaurant’ta

Misafirlerini büyüleyici manzarası eşliğinde ağırlayan 212 Restaurant, Ağustos ayına özel hazırladığı menüsünü, Buziki eşliğinde sunacak ve taverna ruhunu yaşatacak.

Her akşam canlı Yunan müzik performansı ile eğlencenin doruğa çıkacağı yaz geceleri, usta şeflerin ellerinden hazırlanan Türk ve Yunan mezeleri ve yemekleri ile Yunan tavernalarını aratmayacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.