Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'de ocak lezzetleri...

Şehrin yeni keşif noktası Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, Ocak ayında misafirlerini yeni keşif duraklarını deneyimlemeye davet ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'de ocak lezzetleri...

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, Ocak ayında konuklarını Akşamüstü 5 Çayı’ndan Rakı-Balık Sofrası’na, özel tadımlardan eğlence dolu gecelere keyifli bir dünyaya davet ediyor. Bu kış Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de keşfedilecek çok şey var!

Art Restaurant’ta Rakı-Balık Sofrası...
 
Lezzetli ve vazgeçilmez mezeleri, keyifli sohbetlerin ev sahibi, Osmanlı’dan günümüze sofralara taht kuran Rakı ve Balık keyfi Ocak ayında Arts Restaurant’ta lezzet severlerle buluşuyor. Sebzeli balık çorbası ile başlayan balık ziyafetinde, Arts Restaurant’ın mutfağından çıkan meze çeşitlerine ince kıyım salata ve ızgara baby kalamar eşlik ediyor. Ana yemek olarak mevsimin en taze balıkları ile taçlanan mönü, güveçte helva ile tadına doyulmaz bir lezzet şölenine dönüşüyor. Bu muhteşem mönünün fiyatı limitsiz rakı ile birlikte kişi başı yalnızca 95 TL.
 
Living Room’da Sıcak Çikolata Keyfi...
 
Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, Ocak ayı boyunca her gün saat 15.00-18.00 arası Living Room’un ev ortamında çikolata sever misafirler için çok özel “sıcak çikolata seçenekleri” sunuyor. “Çikolata Sommelier” Ferdi Balcıoğlu eşliğinde farklı aromalarda hazırlanan özel sıcak çikolatalar hakkında hem bilgi alabilecek, hem de kokusu, tadı ve kıvamı konusunda kendi değerlendirmenizi yapabileceksiniz.
 
Otelin Çikolata Sommelier’si; Fındık, beyaz çikolata, bitter, karamel, zencefil, portakal, tarçın ve süt gibi faklı aromaları olan,  yüksek çikolata oranı, yoğun kıvamı ile, sıcak çikolatanın günümüzdeki leziz uyarlaması, gerçek bir İtalyan Klasiği olan “Cioccolata Densa”yı çikolata severlerle buluşturmak üzere Living Room’a bekliyor. Sıcak çikolata keyfi kişi başı yalnızca 11 TL.
 
İstanbul Gecelerine Bar 212 İmzası...
 
Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in Roof katında yer alan, panoramik Boğaz ve İstanbul’a hakim büyüleyici manzarası ile Bar 212’nin leziz atıştırmalıkları, iddialı ve yalnızca burada bulabileceğiniz kokteylleri Ocak ayında İstanbul’u yudumlamaya davet ediyor.
 
Her gün saat 17:00 – 19:30 arası Bar 212’de trafiği yukardan izlerken içkinizi keyifle yudumlayabilirsiniz. “After Work Hours” ile Bar 212’de tüm alkollü içeceklerde yüzde 20 indirim yapıyor.
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.