Renaissance Hotel’de Misafir memnuniyeti dorukta...

Renaissance Antalya Beach Resort & Spa, dünyanın dört bir yanından tatilcilerin izlenimlerini paylaştıkları online paylaşım platformu “HolidayCheck” tarafından verilen “Quality Selection 2012” ödülünü misafirlerinin de katıldığı bir tören ile aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Renaissance Hotel’de Misafir memnuniyeti dorukta...
Halil ÖNCÜ-Beldibi-ANTALYA

Tören öncesi verilen kokteylde Renaissance Antalya Beach Resort & Spa Genel Müdür Ali Zengin ve departman müdürleri otelde konaklayan misafirleri ile tek tek ilgilenirken, “HolidayCheck Quality Selection 2012” ödülünü Genel Müdür Zengin’e HolidayCheck Antalya bölge direktörü Dominic Niehoff verdi.

Dominic Niehoff ,”Renaissance Antalya Beach Resort & Spa’yı kutluyorum”
HolidayCheck Antalya bölge direktörü Dominic Niehoff yaptığı açıklamasında, Genel Müdür Ali Zengin’i kutlayarak, “ Bu ödül bu yıl verdiğimiz yeni bir ödül sistemi. Biz otellerin partneri gibi çalışıyoruz. Quality Selection’ın açılımına da gelirsek enleri barındıran- en iyi servis, en iyi misafir memnuniyetini sağlayan ve misafirin görüşleri ile enlerin yakalandığı değerleri yansıtan otellere bu ödülü verdik. Ödüle layık görülen Renaissance Antalya Beach Resort & Spa’yı kutluyor gelecek yıl da bu ödülü almasını diliyorum” dedi.

Renaissance Antalya Beach Resort & Spa Genel Müdürü Ali Zengin ise yaptığı açıklamasında, “ HolidayCheck tatil yapan misafirlerin yorum yaptıkları ve katkı sağladıkları çok önemli bir web portalı. Misafirlerimiz tarafından  HolidayCheck Quality Selection 2012 büyük beğeni kazandığımız için Misafir Memnuniyet Ödülüne layık görüldük. Çok mutluyuz. Bu ödülü tüm çalışanlarımız adına alıyorum” dedi.

Misafirler son derece memnun
Her hafta Perşembe günleri misafirler için tanışma, birlikte olma ve sohbet etme amacı taşıyan kokteyl düzenleyen Otel yönetimi bu hafta da aynı organizasyonu gerçekleştirdi. Otele defalarca gelen misafirlerin de katıldığı kokteyle Genel Müdür Ali Zengin ve departman müdürleri güne özel siyah beyaz giysileri ile gelirken, misafirler ile birebir ilgilendiler.
Genel Müdür Ali Zengin, “ Her hafta Perşembe günleri, bütün departman müdürlerimiz siyah beyaz kıyafetlerimizi giyerek otelimizde konaklayan bütün misafirlimizi birlikte olmaya ve beraber sohbet etmeye davet ediyoruz. Ve her hafta misafirlerimiz ile birlikte bu özel kokteylde buluşuyoruz. Onlarla sohbet ediyor, onları dinliyor ve otelimizde geçirdikleri zaman zarfındaki düşüncelerini alarak kendimizi daha da geliştiriyoruz. Misafirlerimiz tarafından inanılmaz derecede beğeni topluyoruz. Ve onları önemsediğimizi ve onlar ile birlikte kontak kurduğumuzu, iletişimin gücünden faydalanarak,hem biz hem de misafirlerimiz çok mutlu oluyorlar” dedi.
Defalarca  Renaissance Antalya Beach Resort & Spa’yı tercih eden çok sayıda yerli ve yabancı turist ise yaptıkları açıklamalarda, “ Burada olmaktan çok mutluyuz. Her şey mükemmel ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Burada hava çok güzel ve kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Başarılı Genel Müdür Ali Zengin ve ekibini kutluyoruz” dediler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.