Reges A Luxury Collection Çeşme’de üst düzey atama

Çeşme’nin eşsiz güzellikteki koylarından biri olan Boyalık’ta konumlanan Reges A Luxury Collection Çeşme’nin Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine, Erdem Başarır atandı.

19/08/2019 13:37
Reges A Luxury Collection Çeşme’de üst düzey atama

Otelcilik sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan Erdem Başarır, kariyerine ön büro ile başladı. Ardından başarılı çalışmalarını satış ve pazarlama alanında Türkiye’nin üst segment otellerinde devam ettirdi. 2010 yılından beri Satış ve Pazarlama Direktörü olarak çalışan Erdem Başarır, son 3 yıldır Bodrum Vogue Otel’in satış ve pazarlamasındaki başarının mimarı olarak kariyerinde önemli çalışmalara imza attı.

Özellikle son yıllarda Türkiye turizminin gözde destinasyonu olan Çeşme ve Alaçatı, dünyanın en büyük otel zinciri olan Marriott’un Haziran ayında Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme’yi hizmete açması ile uluslararası lüks standartlar ile buluşmuştu.

Bugüne kadar farklı otellerde üstlendiği lüks konaklama sektöründeki tecrübeleriyle başarılı çalışma hayatına devam eden Başarır, artık Çeşme Yarımadasında, Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme’ninSatış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.