Real Konak Hotel kapılarını meleklere açtı

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her fırsata farkındalık yaratan Batman Real Konak Hotel, bu kez de Down Sendromlu çocukları ağırladı.

04/12/2019 11:55
Real Konak Hotel kapılarını meleklere açtı

3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle engellilik konusunda duyarlılık, farkındalık yaratmak, toplum içine dahil çıkmakta zorlanan engelli bireyleri toplumla bütünleştirmek, onları topluma kazandırmak adına hareket eden Real Konak Hotel, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Engeliler Haftası nedeniyle otelde düzenlenen etkinliğe Batman Vali yardımcısı Mekan Çeviren, Batman Üniversitesi Rektör yardımcısı Hakan Samur , Dosem Down Sendromlu Melekler Derneği ve Batman Üniversitesi S.A.A.T ( Sosyal Araştırma ve Aktiviteler Topluluğu) katıldı.

Otel Genel Müdürü Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada “Bugün Down Sendromlu kardeşlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Down Sendromlu öğrencilerle bugün burada duygusal ve renkli anıların yaşanmasına vesile olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİYLE…

Bu gibi sosyal sorumluluk projelerini sürdürerek farkındalık yaratmaya devam edeceklerini belirten Hüseyin Aslan, “Konforlu otelcilik hizmetimizi toplum yararı hedefi ile gerçekleştirdiğimiz Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleriyle ile tamamlıyor ve Batman ile bütünleşiyoruz.

Çünkü bir turizmci olmak, sizi yaşadığınız toplumun sosyal dokusuna ve demografik yapısına fayda sağlamak ile yükümlü kılıyor. Bu bağlamda sadece konforlu otelcilik hizmeti ile değil, kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz ile şehrimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Real Konak Hotel olarak bunu gönüllü yapıyoruz” diye konuştu. Otel salonunda gerçekleşen müzikli eğlencede Down Sendromlu öğrenciler, bazı enstrümanları çalarak ve oyunlar oynayarak geceye renk kattılar.

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.