Real Konak Hotel, Batman'ı İzmir'de tanıttı

Bu yıl  5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında 13'üncüsü düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi'ne katılan Real Konak Hotel, Batman’ı yerli ve yabancı turizmcilere tanıttı.

08/12/2019 19:46
Real Konak Hotel, Batman'ı İzmir'de tanıttı

Turizm sektörünün tüm kollarının Fuar izmir’de bir araya geldiği fuara katılan Batman Real Konak Hotel Müdürü Hüseyin Aslan, Batman’ı Türk turizmine  tanıttı. Aslan fuarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan İzmir Travel Turkey fuarında yer almak ve Batman’ı Türk turizmine tanıtmak son derece önemli.

Ülkelerin ve şehirlerin her yönüyle tanıtıldığı fuarda aynı zamanda uluslararası turizm şirketleri de bulunuyor. Türkiye’nin en büyük turizm fuarında Güneydoğu’nun tarihi kenti Batman’dan tek otel  olarak yer almak ve şehrimizin tarihi ve kültürel yönlerini Türk turizmine tanıtmak bizim için gurur verici" dedi.

Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Başkanı Ali Can Aksu’dan destek sözü 

TUROYD Başkanı Ali Can Aksu da fuarda yaptığı açıklamada, "Hüseyin Aslan'ın Batman turizminin gelişmesi için gösterdiği gayret ve azim, bizi gururlandırıyor. Batman ve bölge turizminin gelişmesi konusunda Turizm Otelciler Yöneticileri Derneği olarak elimizden gelen bütün desteği sağlamaya hazırız.

Bizim aramızda şu anda dünya mutfaklarını yöneten çok ciddi yiyecek ve içecek direktörü arkadaşlarımız var. Hep beraber bununla ilgili çalışmalar yapabiliriz. Gastronomiyi çok önemsiyoruz ve bu bölgenin kalkınması için gastronoim çok  önemlidir" diye konuştu.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.