Ramada Resort Akbük’ün genel müdürlüğü’ne Cuma Turgut atandı

Dünyanın en büyük oteller zincirine sahip Wyndham Oteller Grubuna bağlı olan Ramada Resort Akbük’te deneyimli turizmci Cuma Turgut genel müdür olarak göreve başladı.

31/12/2019 23:40
Ramada Resort Akbük’ün genel müdürlüğü’ne Cuma Turgut atandı

İngiltere’den gelerek uzun yıllar Mark Warner’ın Bodrum’daki otellerinde ve en son Hilton Otellerinde genel müdürlük görevi yapan Cuma Turgut turizmin gelecek vaat eden destinasyonlarından biri olan Akbük’te bulunan Ramada Resort Akbük’te deneyimlerini ve tecrübelerini paylaşacağını ve kendisiyle birlikte satış pazarlama müdürü olarak göreve başlayan Hakan Beytor, odalar bölümü müdürü olarak başlayacak olan Gökhan Arık ve ekibin diğer değerli üyeleriyle birlikte Didim turizminin hak ettiği yere gelmesi için hizmet edeceklerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Akbük Resort Group ve Ramada Resort Akbük

Yıllardır Didim ve çevresinde inşaat alanında faaliyet gösteren Akbük Resort Group birçok otel ve inşaat projesine imza attıktan sonra Didim Akbük’te 369 odalı Ramada Resort Akbük’ü hizmete açtı. 9 blok üzerine kurulan tesis denize 800 metre uzaklıkta yer alıyor. Oksijen deposu doğa harikası Akbük’te ormanı ve denizi gören bir konuma sahip olan otel doğaya uyumlu bir mimari ile ilk sezonunu geride bıraktı.

Otelin bir özelliği de Akbük bölgesine ilk uluslararası markayı taşıması oldu. Wyndham Grubu’nun Ramada markasıyla hizmet veren tesis, Ramada ile Franchise anlaşması imzaladı. Orta segmentte yer alan Ramada, dünya çapında bilinen bir marka olarak hem bölgeye hem de otele ciddi avantajlar sağlayacak. Marka otellerin standartları belli olduğu için otelin etkisini artırdığı gibi bölge turizmine de prestij katıyor. Marka otellerin repeat müşteri oranı da yüksek oluyor. “Her şey dahil” sistemle hizmet veren otelde “her şey dahil”in sınırları da net olarak belirlenmiş.

Deniz güneş kum tatili yapmak isteyenlere hem eğlenceli hem de dinlenceli bir tatil vadeden otel, iklimin, ormanın ve denizin avantajlarını müşterilerine sunuyor. Bildiğiniz gibi tatilciler, tatillerinde hem eğlenmek hem de dinlenmek istiyorlar. Ancak resort otellerde animasyonlar ve eğlence aktiviteleri tüm otele yayıldığı için dinlenmek isteyenler her zaman istediklerini bulamıyorlar. Ramada Resort Akbük’ün yatırımcısı otelin denize olan uzaklığını bu anlamda avantaja dönüştürmüş. Yatırımcı, otelin sahil kısmında yer alan 6 dönümlük araziye içerisinde bar, disko, restoran, aquapark ve sosyal tesislerden oluşan bir eğlence merkezi kuracak. 2015 sezonunda hizmete girecek bu eğlence merkezi, otele uzak olduğu için otelde dinlenmek isteyenleri rahatsız etmeyecek. Otel müşterileri gece istedikleri saatte eğlence merkezine inebilecekler.

Otel bünyesinde geniş havuzu, aqua parkı, restoranları, Spa merkezi ve oyun alanlarıyla müşterilerine keyifli bir tatil olanağı sunan otel, 255 kişiye de istihdam sağlıyor. Bölge turizmini geliştirmek isteyen yatırımcı Akbük’e ikinci yatırımını yapmaya hazırlanıyor. 300 odanın üzerinde 5 yıldızlı lüks bir otel için harekete geçen Akbük Resort Group, otelin inşaatına önümüzdeki yıl başlayacak. Bölgede ikinci otelin işletmesini de yine Wyndham grup yapacak. Dünyanın en yaygın otel zincirlerinden Wyndham’ın en üst markasını bölgeye getirmeyi planlayan grup, Akbük turizmini de hareketlendirecek. Yeni yatırım, Akbük’ün bir turizm destinasyonu olarak daha fazla ön plana çıkmasını sağlayacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.